Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan és hol húztátok meg a...

Hogyan és hol húztátok meg a határokat a 2 család között?

Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 17:31
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Akár a saját akár a pártok szüleiről van szó.
2020. júl. 28. 17:32
 2/13 anonim ***** válasza:
42%
Ott és abban a pillanatban ahogy rájövök, hogy az önzetlenséget kihasználó senkiháziak. Ott vége a "forrásnak" és mindennek ami addig volt.
2020. júl. 28. 17:36
 3/13 anonim ***** válasza:
51%

3 Szülőkről beszélek.

2-es voltam

2020. júl. 28. 17:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Milyen határra gondolsz?

Értelmes emberek esetén nem kell határokat húzogatni, a nem éppen lángész meg úgysem fogja föl.

Nos, nálunk mindkét részről a szülők értelmesek, nincs határ húzkodva - nem is kell - mert mi családban gondolkozunk, amibe a nagyszülők is beletartoznak. Mi így érezzük jól magunkat.

2020. júl. 28. 17:55
 5/13 A kérdező kommentje:
Úgy értettem hogy mi az ami ha nem is tetszik de elviselitek, és mi az ami már kiveri a biztosítékot a családdal kapcsolatban (házastárs+gyerek).
2020. júl. 28. 18:25
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
Sehol, miért kellene határ?
2020. júl. 28. 18:26
 7/13 anonim ***** válasza:
94%
Nem kellett határt húzni. Éli mindenki az életét. Mivel egy városban élünk, minden héten találkozunk. Ha kell, segítünk egymásnak. Szeretjük egymást, úgyhogy nincs különösebb probléma.
2020. júl. 28. 18:34
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nincs semmiféle határ. Volt már, hogy valamiben nem egyezett a véleményünk a gyerekkel kapcsolatban, akkor megbeszéltem a gyerekkel, hogy az emberek nem mind egyformán gondolkodnak, hanem mindenki egy kicsit másmilyen, én így gondolom, nagyapáék meg amúgy, ha én vagyok vele, akkor az én szabályaim érvényesek, ha nagyszülők vigyáznak rá, akkor meg az övéik. Szerencsére apósomék intelligens emberek, így hiába vannak dolgok, amikben nem értünk egyet, mindent meg tudunk beszélni velük értelmes emberek módjára.
2020. júl. 28. 18:43
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én szüleim, és a férjem szülei is fiatalosak, normálisak, jófejek. Rendszeresen csinálunk közös programot, szeretünk együtt lenni.
2020. júl. 28. 18:48
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk az elejen egyetlen gond volt es ott nagyon gyorsan megszabtam a hatarainkat pontosabban ujra jeloltem azokat. Meghozza: kozotem a pasimmal, hogy ha az anyja még egyszer kopogas nelkul vagy ha nem kap valaszt a kopogasra es bejon a szerinte ures lakasunkba (egy nagy hazban tobb kulonallo lakas volt), akkor egy ideig folyamatosan meztelenul fogok maszkalni a lakasban. Soha tobbet nem jart be "csak ugy" :-).

Minden mast kesobb normalisan tudtu k rendezni, de nem is szoltak bele se ok se az en szuleim semmilyen olyan dologba, ahol le kellett volna allitani oket. Azaz masfele hatarokat sose kellett huzni.

2020. júl. 28. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!