Hogyan és hol húztátok meg a határokat a 2 család között?
3 Szülőkről beszélek.
2-es voltam
Milyen határra gondolsz?
Értelmes emberek esetén nem kell határokat húzogatni, a nem éppen lángész meg úgysem fogja föl.
Nos, nálunk mindkét részről a szülők értelmesek, nincs határ húzkodva - nem is kell - mert mi családban gondolkozunk, amibe a nagyszülők is beletartoznak. Mi így érezzük jól magunkat.
Nalunk az elejen egyetlen gond volt es ott nagyon gyorsan megszabtam a hatarainkat pontosabban ujra jeloltem azokat. Meghozza: kozotem a pasimmal, hogy ha az anyja még egyszer kopogas nelkul vagy ha nem kap valaszt a kopogasra es bejon a szerinte ures lakasunkba (egy nagy hazban tobb kulonallo lakas volt), akkor egy ideig folyamatosan meztelenul fogok maszkalni a lakasban. Soha tobbet nem jart be "csak ugy" :-).
Minden mast kesobb normalisan tudtu k rendezni, de nem is szoltak bele se ok se az en szuleim semmilyen olyan dologba, ahol le kellett volna allitani oket. Azaz masfele hatarokat sose kellett huzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!