Milyen a viszonyod az anyósoddal? Jó/rossz/semleges. Tett már rád valamilyen megjegyzést?
Két anyósom volt.
Az első egy angyal, szerettük egymást, sajnáltuk mindketten, hogy azáltal hogy vége a házasságnak, a mi kapcsolatunk is megszakad.
A második egy primitív bunkó volt (szó szerint! "a gyereket megverték szemmel", stb) vele megszakítottam minden kapcsolatot.
Már egyik sem él.
Katasztrófa. Még annál is rosszabb.
5éve vagyunk együtt férjemmel, 3ev után talalkoztam vele először. Eddig összesen kb 8szor ha találkoztunk. Nem jól nevelem a gyerekem, bár honnan is tudnám nevelni, mikor én is egy lelki hulladék vagyok szerinte. Ezekkel a szavakkal 😅
Márciusban volt az esküvőnk, nem lett meghívva. Ahogy az én szüleim sem (akikkel jóban vagyunk) mégis beállított. Jelenetet rendezett majd hazament.
Férjemet 16éveyen kitette otthonról egy férfi miatt. Az unokája itán sosem érdeklődött, jól van e, ellenben amiket én feltettem képeket a gyerekről azokat osztogatta meg, hogy így kisunokám, úgy kisunokám...
Márciusban volt az esküvőnk, azóta nem hallottunk felőle.
Ellenben férjem exének, akihez már legalább 7éve nincs semmi köze, a mai napig irogat, nem ám privátba, hanem az üzenőfalra. Most ott lett még1 gyerek, oda is írta, sajnálja, hogy nem az a gyerek a kisunokája.
Szóval nem mondanám egyáltalán jónak a viszonyt 😟
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!