Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

A nonek aki a ferfivel van tartosan regota (nem 1-2eve) es a sajat eletuket nem hagyja beszabalyozni: kapcsolat/hazassag/gyerekneveles. Semmiben sem koveti anyosjelolt elvarasait es magasrol tesz ra de kedves marad! Ugy van vele hogy mondja nyugodtan mar nem vitatkozik de oriasi nagy ivben tesz ra hogy megint meg akarjak mondani mit tegyen.

Vagy anyosnak aki ezen mocskosul megsertodik? Es nem erti mi a baj vele hisz o: csak jot akart.

#család #vita #Majdénmegmondom
2020. jún. 14. 16:00
A kérdező szavazást indított:
Élettársnak/Feleségnek
Anyósjelöltnek
70 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Min sértődik meg az anyós, ha a meny kedves marad? Ez a kettő üti egymást szerintem.
2020. jún. 14. 16:05
 2/13 A kérdező kommentje:

24n vagyok. Ha valaki nem tudna hogy mivel elettars vagyok igy engem kell szidni. :D Szeretnek kesobb mondjuk felesegkent is tisztan latni. Nem szoktam beleszolast hagyni,ha meghallgatom sem ugrok a parom anyja szavaira hogy: o ezt szokta, o azt ugy, a kisfiam igy szereti a..,meg mikor a fiam kicsi volt. Jo. Mar nem kicsi. En meg ugy csinalom ahogy nekunk jo. :D

Legszuperebb mikor latja hogy magasrol teszunk a keretlen tanacsra: "Jo de fiam mikor kicsi voltal tudod emlekszel mi ezt igy....." 😂😂😂😂😂 Ez szokott lenni az utolso hajszal amibe kapaszkodik. Erre azt reagalja a fia: "Oke anya,mi mar mashogy teszunk." Es ennyi.

2020. jún. 14. 16:18
 3/13 A kérdező kommentje:
Azon sertodik meg hogy kivulallonak erzi magat+a parom apjat mert mi mindent maskepp csinalunk. Es van ami annyira nyilvanvalo hogy kiderult. Megsertodnek mindketten mert nem megyunk oda 4 naponta,nem irogatunk nekik chaten semmikor, hanem parom felhivja oket hetente! 1-2x. Megsertodnek mert amikor nyaralni hivtak minket mi nem veluk mentunk hanem kettesben mashol turaztunk meg ilyesmi. Megsertodtek mert nem hivtuk el oket 2-3 varossal arrebb ruhat cipot venni meg beulni etterembe. Hogy mi miert nem szoltunk..
2020. jún. 14. 16:21
 4/13 A kérdező kommentje:
Meg a kutyajuk nem lehet nalunk amig ok valahol vannak hanem el kell passzolni mas rokonhoz es nem mi vigyazunk ra etetjuk addig. Imadom azt a kutyust de..nem vallalom 7 napra. Parom meg fel se hozza a temat valahogy neki evidens volt hogy mashol lesz az eb. :D Aztan megsertodnek hogy nem szamolunk be a dolgainkrol nekik!!
2020. jún. 14. 16:23
 5/13 anonim ***** válasza:
80%

A saját szüleim sem mondhatják meg hogyan éljünk. De ők nem is sértődnek meg.

Anyósék is szeretnének beleszólni, de hát kit érdekel mit karattyol a banya. Ez van, férjet választatsz, az anyós viszont zsákba macska.

2020. jún. 14. 16:26
 6/13 anonim ***** válasza:
82%

Azon sértődik meg, hogy a fiatalok nem úgy ugranak ahogy ő fütyül.... már bocs de ezen mit nem lehet érteni...

2020. jún. 14. 16:27
 7/13 anonim ***** válasza:
67%

Talán ha a tanácsai után frissiben mondanád meg, hogy te bizonyos dolgokat másképp szeretnél csinálni....?

A szemében mosolyogsz, meg bólogatok, utána az ellenkezőjét csináljátok. Nem védem az anyóst, de ez nekem sem lenne szimpatikus. Álljatok ki a véleményetek mellett, és ne úgy, hogy neki szemtől szembe nem merítem megmondani. Igen, lehet lesz egy 5 perces szócsata, de 2 alkalom után megérti, főleg ha érvekkel alátámasztod a te álláspontomat. Persze ezt nem kötelező, mivel nem kell magyarázkodni.

2020. jún. 14. 18:09
 8/13 anonim ***** válasza:
62%
#7 látom soha nem kellett kijönnöd még lehetetlen emberrel...
2020. jún. 14. 22:23
 9/13 anonim ***** válasza:
60%

Vacsoránál ül a székely család, s bizony a kis Áron nem bír magával. Az apja többször rá is szól:

- Áron, ne rendetlenkedj!

Áron tovább rendetlenkedik, mígnem az öreg székely megunja a dolgot, s egy hatalmas nyaklevest akar lehúzni a fiának.

Áron lehajol, s így a pofont az anyós kapja. Mire az öreg nyugodt hangon:

- Ott is jó helyt van!

2020. jún. 14. 23:32
 10/13 anonim ***** válasza:
88%
Neked van igazad, de jó lenne, ha a párod egyszer leülne a szüleivel komolyan beszélgetni. Biztosítsa őket arról, hogy nagyon szereti őket, de külön életetek van, amit máshogy szeretnétek élni, rosszul esik nektek, hogy ők kéretlen tanácsokat adnak, mert ha nem úgy csináljátok, akkor sértődés van. És ez azért esik rosszul nektek, mert ez azt jelenti, hogy ők nem tisztelik a ti külön életeteket. Ha a részesei akarnak lenni az életeteknek, akkor ezt hagyják abba, tanácsot ne adjanak kéretlenül, de ha mégis, akkor fogadják el, hogy nem úgy csináljátok esetleg. Ha "veszik a lapot", akkor meg lehet "jutalmazni" őket egy-egy közös programmal, amennyire nektek is belefér.
2020. jún. 15. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!