Kinek van igaza?
A nonek aki a ferfivel van tartosan regota (nem 1-2eve) es a sajat eletuket nem hagyja beszabalyozni: kapcsolat/hazassag/gyerekneveles. Semmiben sem koveti anyosjelolt elvarasait es magasrol tesz ra de kedves marad! Ugy van vele hogy mondja nyugodtan mar nem vitatkozik de oriasi nagy ivben tesz ra hogy megint meg akarjak mondani mit tegyen.
Vagy anyosnak aki ezen mocskosul megsertodik? Es nem erti mi a baj vele hisz o: csak jot akart.
24n vagyok. Ha valaki nem tudna hogy mivel elettars vagyok igy engem kell szidni. :D Szeretnek kesobb mondjuk felesegkent is tisztan latni. Nem szoktam beleszolast hagyni,ha meghallgatom sem ugrok a parom anyja szavaira hogy: o ezt szokta, o azt ugy, a kisfiam igy szereti a..,meg mikor a fiam kicsi volt. Jo. Mar nem kicsi. En meg ugy csinalom ahogy nekunk jo. :D
Legszuperebb mikor latja hogy magasrol teszunk a keretlen tanacsra: "Jo de fiam mikor kicsi voltal tudod emlekszel mi ezt igy....." 😂😂😂😂😂 Ez szokott lenni az utolso hajszal amibe kapaszkodik. Erre azt reagalja a fia: "Oke anya,mi mar mashogy teszunk." Es ennyi.
A saját szüleim sem mondhatják meg hogyan éljünk. De ők nem is sértődnek meg.
Anyósék is szeretnének beleszólni, de hát kit érdekel mit karattyol a banya. Ez van, férjet választatsz, az anyós viszont zsákba macska.
Azon sértődik meg, hogy a fiatalok nem úgy ugranak ahogy ő fütyül.... már bocs de ezen mit nem lehet érteni...
Talán ha a tanácsai után frissiben mondanád meg, hogy te bizonyos dolgokat másképp szeretnél csinálni....?
A szemében mosolyogsz, meg bólogatok, utána az ellenkezőjét csináljátok. Nem védem az anyóst, de ez nekem sem lenne szimpatikus. Álljatok ki a véleményetek mellett, és ne úgy, hogy neki szemtől szembe nem merítem megmondani. Igen, lehet lesz egy 5 perces szócsata, de 2 alkalom után megérti, főleg ha érvekkel alátámasztod a te álláspontomat. Persze ezt nem kötelező, mivel nem kell magyarázkodni.
Vacsoránál ül a székely család, s bizony a kis Áron nem bír magával. Az apja többször rá is szól:
- Áron, ne rendetlenkedj!
Áron tovább rendetlenkedik, mígnem az öreg székely megunja a dolgot, s egy hatalmas nyaklevest akar lehúzni a fiának.
Áron lehajol, s így a pofont az anyós kapja. Mire az öreg nyugodt hangon:
- Ott is jó helyt van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!