Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

A nonek aki a ferfivel van tartosan regota (nem 1-2eve) es a sajat eletuket nem hagyja beszabalyozni: kapcsolat/hazassag/gyerekneveles. Semmiben sem koveti anyosjelolt elvarasait es magasrol tesz ra de kedves marad! Ugy van vele hogy mondja nyugodtan mar nem vitatkozik de oriasi nagy ivben tesz ra hogy megint meg akarjak mondani mit tegyen.

Vagy anyosnak aki ezen mocskosul megsertodik? Es nem erti mi a baj vele hisz o: csak jot akart.

#család #vita #Majdénmegmondom
2020. jún. 14. 16:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én férjnél vagyok, és én se hagyom, az anyósom bármibe is beleszóljon. Próbálta sokszor az akaratát érvényesíteni, de sose hagytam.
2020. jún. 17. 08:34
 12/13 A kérdező kommentje:
Koszi! Ahh eselytelen leulnie vele errol beszelni kettesben. 50+ de nem idos emberekrol van szo. Megse fognak mar megvaltozni sosem.. Nem oregek ok de ahhoz eleg idosek hogy mar valtozni nem fognak. Volt "en csak jot akartam kisfiam" sms volt minden. Nekem azt mondta anyos hogy "azert nem jottok velunk el XY ra mert annyira gaznak talalsz minket vagy miert?" Hiaba pofaztam neki mikor felhivott hogy nincs bajom vele veluk csak szimplan ketten akarunk. - Persze megsertodott irt paromnak h nagyon faj nekik h se o se mi nem mentunk veluk.....
2020. jún. 17. 13:30
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kell megváltozniuk, hanem inkább elfogadni, beletörődni, hogy ti már külön család vagytok, ketten a pároddal. Idős ember is lehet belátó, elfogadó, megértő stb. Ehhez nem kell alapvető személyesiségváltozáson átmenniük, csak egy picit elfogadóbbnak lennie, és belátni, hogy anyuka nélkül is képes boldogulni (létezni, életbenmaradni) a fia
2020. jún. 29. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!