Nekem csak szerencsére ex-anyósjelölt, de íme a lista (hozzátenném, párom nem volt anyucipicifia, nem volt jó kapcsolatuk; sőt anyósjelölt engem használt villámhárítónak, mert én konfliktuskerülő természet vagyok és kb. meghallgattam, azt' kész, mert nem akartam belemenni):
- folyton belebeszélt a tanulmányaimba, munkámba, mintha ő jobban tudná (hobbiszinten érdekelte, de sosem látott bele mélyebben, és nagyon nagy butaságokat szajkózott folyton)
- folyton b.tatott engem és a páromat is, amikor munkakeresésben voltunk, és azt hitte, hogy azért nem kapunk jó munkát, mert nem keresünk (elég későn vállalta a páromat, 70+-os volt akkortájt, amikor mi együtt voltunk... és nem látta át, hogy azóta a munkaerőpiac hogyan változott... azt hitte, ha besétálunk egy jobb helyre a diplománkat lebegtetve, akkor már ott a jó állás... amikor meg megmagyaráztuk neki, hogy ez nem igazán így van, akkor meg átesett a ló túloldalára, hogy jó, akkor viszont minden munkalehetőséget meg kell ragadni, és leválogatósozott azért, mert 2 diplomával, angol felsőfokkal nem akartam autó nélkül újpestiként egy soroksári állást elvállalni, ami 100e nettót fizetett volna, és inkább kerestem még 3 hónapig, hogy normális fizetésem legyen és közelebb is legyen... olyanokat mondott, hogy majd évekig fogom a seggem vakarni otthon - nem ezekkel a szavakkal, de hasonló stílusban, nem is virágnyelven)
- folyamatosan szekált minket a súlyunk miatt
- orvosnak hitte magát, és mindenféle hülyeséggel traktálta főleg az exemet, de engem is... a kedvencem az volt, hogy kb. minden egészségügyi baját az exemnek arra akarta visszavezetni, hogy nem vett kesztyűt télen... aztán sorra kiderült, nyilván, hogy nem... volt, amikor vesekő volt a háttérben)
- tudni kell, hogy exem és anyja együtt élt, de a ház félig az exem tulajdona volt, és megbeszélés alapján a felső szint az övé volt... erre folyamatosan feljárt szólás nélkül anyóspajti rendezkedni, kikutatta a szemetünket (engem leigénytelenezett azért, mert egyszer a betétet nem csavartam be elég erősen a csomagolásba, és feltapadt a szemetes falára - a ragacsos fele volt végig kívül, nem lett véres semmi...)... sorra kellett egymásról leugranunk akció közben, mert ő épp feljött, mert akart beszélni a tegnapi mittudoménmilyen műsorepizódról meg mindenféle egyéb marhaságról
- megpróbált ráakaszkodni anyukámra, mert unatkozott, és nem tudta, hol van az ízléses határ
- aljas megjegyzéseket tett arra, hogy én nem tudok főzni (nem is volt addig olyan nagy szükségem rá, mostanra, mikorra egyedül vezetek háztartást, megtanultam úgyis), varrni meg nem vagyok egy házitündér típus
ami miatt nem feltétlen rossz anyós, de nekem nagyon nem volt szimpatikus:
- ez a tipikus agyatlanul, felszínes módon rasszista és homofób nőszemély volt ("az ember színe fehér" stb.)
- olyan szinten gyűlölte a tetoválásokat bárkin, hogy vmi iszonyat alpári módon nyilatkozott róluk
- azt gyűlöltem, amikor megbeszéltük a párommal, hogy megnézünk vmilyen műsort a tévében, anyósjelölt kitalálta, hogy ő is akarja nézni... és a vége mindig az lett belőle, hogy a műsor ment a háttérben halkan, ő meg egész végig pofázott az exemnek olyan ismerőseikről, akiket én nem is ismertem, és nem is tudtam hozzászólni a sztorikhoz... közben meg engem érdekelt volna a műsor
- akárhova ment, magára locsolt fél üveggel vmi brutálisan édes, tömény, vattacukros olcsó kölniből, és nem lehetett mellette meglenni
Terhesen nekem jött, mert össze kaptunk a lányával..
Békültünk majdnem a lánnyal már, És ő közbe szólt.. Igy ketten jöttek, nagy pocakkal voltam.azt mondta az anyós, hogy a gyerek nem az ő unokája, "zabi" gyereknek hívta..
Most már másfél éves a lányom, de már kéne neki mint "unoka"
Azóta sem beszélek velük.. Elég is volt belőlük..
Első perctől nem szeretett, fúrt a hátam mögött, ellenem volt állandóan, közben a fiának előadta a mártírt aki pedig kedvel engem... Mindenért engem hibáztattak, a lánya egy bunkó tahó tirpák volt velem ok nélkül, de mivel ő meg azért utált mert a fiát önállóságra buzdítottam, minden gonoszságában támogatta a kislányát is amit ellenem elkövetett. Esküvőnkön is leszartak nyilván magasról, hogy emlékezetes nap legyen a számomra...
Azért rossz anyós mert alattomos, önző nárcisztikus, akinek csak addig volt jó a fia amíg volt felette befolyása és használhatta bankautomatának! Én is csak akkor voltam nagyon jó amikor kisegítettem pénzzel! Amúgy egy szar senkiházi voltam, aki se hozzá, se a lányához, se az anyjához se senkihez fel nem érhetett soha! Annyit sem értem soha mint a körmük alatt a piszok! Mindent megtettek, hogy tönkre tegyenek lelkileg és eltávolítsanak az útból. Hát nem jött össze, mert a fia nem hagyott el, ráadásul lassan ő is látja, hogy nekem volt igazam abban, hogy az anyja csak szájjal szereti, tettekkel nem! Néha dob egy két morzsát neki, hogy nehogy azt higyje má teljesen leszarja. Mert az nem szeretet hogy ó felköszönti má névnap születésnap, amúgy a többi 363 napon nincs szüksége arra, hogy lássa a fiát! 1szer sem! Neki má csak lánya van, aki a minden, akivel a neten menőzik, akivel hű de szeretik egymást! Hogy ő milyen jó anyuka! Nem tűnik fel senkinek, hogy a fia sehol? Amikor velünk voltak étteremben egyszer, anyós mit fotóz? Csak a kaját! Mikor kicsi lánya is ott volt egy másik alkalomkor amikor szintén étteremben voltunk? Hát azzal fényképezkedni kell és gyorsan fb-re felrakni! Hát milyen anya az ilyen???? Persze rám keni azt is szerintem, hogy miattam szarja telibe a fiát! Hát meg hogy velem fotózkodjon az már a vég lenne neki! Esküvőn is fotózta magukat, én mint menyasszony ott se voltam! Volt akinek feltűnt, hogy lagzi meg minden, de hol a menyasszony??? Na! Ezek ők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!