Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tesz az anyósod, amiért...

Mit tesz az anyósod, amiért rossz anyós?

Figyelt kérdés

2020. júl. 15. 21:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%
Beleszól az életedbe és úgy tesz mintha joga volna azt irányítani, kritizál és tanítani próbál, a saját látásmódját próbálja ráderőltetni, az életed része akar lenni, nem húzódik hátra és hagy élni a pároddal.
2020. júl. 15. 23:16
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Mindenbe beleszól. Mióta meglátott azóta utál, semmit sem csinálok jól. Mindig a mártírt játsza.
2020. júl. 15. 23:19
 3/20 anonim ***** válasza:
35%

Az enyém nem rossz. Jobb az ágyban, mint a feleségem, és jobban is főz.

Jani, 32

2020. júl. 15. 23:39
 4/20 anonim ***** válasza:
76%
Nekem nincs rossz anyosom, de bárkitől utalom ha nem erti meg, hogy nem kell a tanacsa
2020. júl. 15. 23:59
 5/20 anonim ***** válasza:
17%

Miért kell lepontozni? Már az is baj, ha kedvelem az Anyósom?

Jani, 32

2020. júl. 16. 00:07
 6/20 anonim ***** válasza:
78%
Úgy gondolja, hogy én azért vagyok a párommal, hogy kivárjam amíg örököl. 29 éves vagyok és 13 éve vele vagyok, jó sokáig kell még várnom :D Ha erre mennék akkor egy 80 éves cukrosbácsi mellett lennék most. Egyébként szemtől szemben teljesen az ellentéte annak amit a hátam mögött művel.
2020. júl. 16. 01:06
 7/20 anonim ***** válasza:
50%

A fiát sem szereti, nemhogy engem. :D Szarban voltunk, tudott volna segíteni a fiának, de csak ült a vagyonon, mert félt, hogy ha akkor ad, mikor együtt vagyunk, elviszem a fia pénzét (úgy, hogy nem voltunk házasok és egyértelműen arra kértük, hogy a fia nevére irasson valamit). De mindenhol csak a feltételek, ha adott is valamit neki (nem sokat), abban is ott volt a rátelepedés és az érzelmi zsarolás szándéka.

Az exeim anyukáit jobban bántam, hogy elvesztem szakítás után, mint az exeimet. Ebből úgy gondolom, nem vagyok olyan rossz meny. De neki egyszerűen nem tetszettem, mert a saját sarkára állítottam a fiát.

2020. júl. 16. 02:59
 8/20 anonim ***** válasza:
24%
Jani, itt ne próbálj szellemeskedni, ezek(!) csak panaszkodni járnak ide, nem tűrik, ha valaki lazábban veszi az életet.
2020. júl. 16. 06:24
 9/20 anonim ***** válasza:
60%
Nekem 'szerencsére' nincs konkrétan anyósom, (nem tartja férjem az anyukájával a kapcsolatot) apóssal jól el vagyunk, nagymamája szeret fontoskodni.
2020. júl. 16. 06:33
 10/20 anonim ***** válasza:
84%

Anyósom egy külön kategória...

Férjemet 14évesen kitette otthonról egy szatyor ruhával, mert neki fontosabb volt egy férfi. Férjem az apjához költözött. 3hónap múlva anyós feljelentette apóst, hogy ellopta a gyereket, mikor a bíróság anyósnak ítélte. Hazaköltözött férjem, muszáj volt. 16éves volt, újra választás elé állította az anyja. Vagy marad egyedül otthon, mert ő elköltözik egy férfihoz, vagy költözzön el férjem, mert a férfinek nem tetszett, hogy egy ekkora gyerek még velük lakik. Így 16évesen saját lábra kellett állnia férjemnek (hozzáteszem ez a férfi is fél évig tartott).

Férjem 26volt mikor összejöttünk, abban a 10évben 1kezén meg tudta számolni, hányszor kereste az anyja. Ha kereste is csak azért mert vagy pénz vagy segítség kellett neki.

2éve voltunk együtt férjemmel, mikor terhes lettem. Addig anyósomról semmit nem is hallottam, csak mit férjem mesélt. Ahogy terhes lettem, felbukkant, hogy rendezni akarja a viszonyt. Én kis naív még mondtam is férjemnek, csak az anyja, béküljenek ki...

Voltak itt kb 3szor, mi is kb 4szer náluk másfél év alatt, de elég is volt. Velem mindenért csak veszekedett, mert nemjól nevelem a gyereket, felelőtlen vagyok, nem is férjemé a gyerek, mert én egy k.va vagyok... de ezt mind úgy, mikor férjem nem hallotta.

Aztán nálam betelt a pohár, mindtam ferjemnek, ha akar ő mehet az anyjához, de én oda nem teszem a lábam.

Az esküvőnkre most márciusban hivatlanul eljött, jelenetet rendezett, és még ő sértődött meg. Azóta nem beszéltünk vele.

2020. júl. 16. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!