Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Barátomat miért nem zavarja,...

Barátomat miért nem zavarja, h az anyja lesz.r.a?

Figyelt kérdés

Röviden: barátom még otthon lakik, külföldön volt 3 évig, de a vírus miatt hazajött, így érthető h otthon lakik.

Anyukája nem teljesen 100-as, voltak mentális bajok.

Egyrészt van, amikor nem akar rá főzni, oké, nem kötelező, de a saját gyereke, könyörgöm, nem bírálni akarom, de na...Mesélte, hogy középsikola alatt sose kelt fel az anyukája, ritkán bárta otthon meleg ebéd stb.

Apukája nincs velük.

Tegnap nálam aludt, jelenleg otthonról dolgozik online, elaludtunk, és egy órával később ment haza, az anyukája fel se hívta, h hol van, mi van vele stb.

Nekem ez nagyon durva, hogy ennyire nem érdekli egy szülőt a saját gyereke..

De ami durvább, a barátomat is kérdeztem, és azt mondja nem zavarja, megszokta. Erre mindig azt mondom neki, hogy direkt védi.

Az mondja nem, de minek panaszkodjon?

Én meg azt szoktam mondani, hogy ha az én anyukám lenne ilyen tuti szóvátenném.

Azt mondja ő nem, úgyse tudja megváltoztatni.

Nekem ez olyan furcsa..

2020. jún. 24. 09:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
91%

Könyörgöm, egy felnőtt, dolgozó, 3 évet külföldön leélt emberért aggodalmaskodjon? :D

Feltételezem, nem 14 éves, azt csinál, amit akar.

2020. jún. 24. 11:56
 22/27 anonim ***** válasza:
94%
A probléma itt inkább a te és anyukád kapcsolatában van szerintem. Teljesen normálisan viselkedik az anyja. Én összetenném a 2 kezem ilyen anyósért
2020. jún. 24. 13:13
 23/27 anonim ***** válasza:
93%
Előre sajnálom a gyerekedet. Nem lesz egy nyugodt perce az életében. Ismerek ilyen anyát, aki ráadásul rendőr... Ha barátnőm csak 15-20 perccel tovább maradt, mint amit otthon lejelentett, járőr kocsi jött érte. Nem viccelek! Nagyon gáz.
2020. jún. 24. 14:19
 24/27 anonim ***** válasza:
78%
23as azt hittem az én párom anyja gáz de minden elismerésem neked, hogy ezt bírod. Meg a párodnak is...
2020. jún. 24. 17:10
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Pont hogy párod anyukája viselkedik normálisan. Ezt jobb lenne ha elfogadnád, mert ebből problémáid lehetnek a későbbiekben. Te nem csak a leendő gyerekedet fogod kontroll alatt tartani, hanem már a párodat is. Majd picit túlórázik, aztán megy a hiszti, hogy hol volt, mit csinált.
2020. jún. 24. 18:49
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
A párod anyja viselkedik normálisan én is azt mondom. Nálatok nagyon furcsa ahogy kezelik a felnőtt gyermeküket.
2020. jún. 30. 11:30
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
24 órán át nem volt ott a "gyereke", úristen, micsoda gond...
2020. aug. 1. 10:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!