Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan adtátok anyósotok...

Hogyan adtátok anyósotok tudtára hogy unokája lesz?

Figyelt kérdés
Főképp azok válasza érdekelne, akik elsőként adtak unokát. Tehát első unoka.

2020. jún. 3. 22:51
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
50%
Nem besavanyodás. Mind megszülettünk, mind egy terhesség eredményei vagyunk, tehát teherbe esni a legalapabb dolog. Az, hogy valaki egy performansznak tartja a bejelentést, szinte biztosítja, hogy vérmami lesz, nem egy normális, igazi anya. Mert neki ennyi volt, azért kell a giccs, mert ez a fénypontja az életének, innentől lefele van.
2020. jún. 5. 13:28
 32/37 anonim ***** válasza:
16%

31. Hát sajnos nem alap dolog, sokaknak nem sikerül, vagy több vetélés, probléma jön közbe. Pedig úgy veszem észre ők lennének a legjobb anyák. Sajnos igazságtalan az élet.

Had örüljön mindenki úgy a gyerekének, és had jelentse be úgy ahogy szeretné. Én elfogadom azt is, hogy valaki csak bejelenti és kész... A kérdező feltett egy tök normális kérdést, miért kell alatta a másik válaszolót megítélni? Meg a másik módszerét ocsárolni?

Amúgy én vagyok a kiszoknis anyuka, és nem vagyok vérmami. 😁😂 Bár inkább tartsanak annak, mint hogy olyan legyek mint amilyen pl anyám volt, vagy amilyen anyákat látok... Na igen vannak nem igazi anyák... Lehet nem vagyok tökéletes, nem csinálok mindent jól, de NORMALIS IGAZI anya vagyok. Nem is értem ezt a hülye kijelentésed. 😂. Az életem meg egyáltalán nem lefelé van, hanem a gyerekem óta, köszi, csak felfelé.... 😘 Az meg naná hogy legnagyobb fénypontja a gyerek az életemnek.

De szerintem neked nincs gyereked, hogy így gondolkozol, vagy valamiért nagyon zavar hogy a másiknak van. Kívánom hogy jöjjön rendbe a lelki világod, és a saját magad életével és örömével tudj foglalkozni.

2020. jún. 5. 21:37
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyszerű vélemény. Ez ugyanolyan, mint amikor az idegbeteg arának a legfontosabb, hogy az esküvő, az "előadás" tökéletes legyen. A házasság már nem számít, az emberi kapcsolatok sem, a lényeg, hogy az előadás megvolt.

Ebben a zoknis, rugis, mindenféle ajcsikázásban is ez van, hogy a körítés fontosabb, mint a tartalom.

Amúgy, ha boldog vagy, nem kell ám reagálni arra, amit mondok.

2020. jún. 5. 21:44
 34/37 anonim ***** válasza:
0%

Reagálhatok, attól nem leszek boldogtalan ne aggódj! 😁

De felesleges, úgy látom te nagyon elvakult és előitéletes vagy.

2020. jún. 5. 21:50
 35/37 anonim ***** válasza:
61%

Na, a vérmamik... :D "De szerintem neked nincs gyereked, hogy így gondolkozol, vagy valamiért nagyon zavar hogy a másiknak van" - jaj, igen, a tipikus "neked biztos nincs gyereked" kártya, hát persze, mert aki nem csinál giccset egy sima terhesség bejelentéséből, azt zavarja, ha másnak van gyereke, vagy neki nincs. Ah, te már csak tudod, hogy nekünk van-e. Meg fogsz lepődni, de kettő is van, PCOS, IR, pajzsmirigyalulműködés, prolaktintúltermelődés mellett, úgy, hogy az orvos megmondta, ne is álmodjak róla. Hosszú utat jártam be, hogy lehessen, érzelmileg, energiában és anyagilag is, és mégsem csináltam belőle egy közhelyes kiszokniadogatós, találvány feladós giccset, mert ez lehet, hogy nekem és a páromnak nagy szám, de akkor sem vagyok egy egoista majom, hogy előadjam másoknak, hogy mekkora ajándék ez nekiK, meg kegy.

Ha másnak ez így tetszik, szíve joga, csinálja! De ha már valaki megkérdezi a véleményemet, elmondom, akkor is, ha neked ez nem tetszik. Akár tovább is görgethetsz, nem kell elővenni az ostoba, "zavar, hogy másnak van gyereke" kártyát, főleg, hogy nem is tudod, hogy akinek beszólogatsz van-e.

2020. jún. 7. 19:19
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Két gyerekem van. Én is giccsesnek találom az ajándékkal bejelentős dolgot, szerintem egy sima telefon elég. De nem vagyunk egyformák.
2020. jún. 7. 20:03
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem első unokás történet, de muszáj leírnom. Amikor anyukám az öcsémmel volt várandós és még csak a szűk családi kör tudta, nem akarta még bejelenteni, nagyon erőltették neki mamáék, hogy igyon kávét. De mama nem értett a szép szóból, hogy nem kér kávét, én meg 10 évesen bejelentettem helyette, hogy azért nem iszik mert terhes. 😂😂
2020. jún. 12. 00:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!