Hogyan adtátok anyósotok tudtára hogy unokája lesz?
Figyelt kérdés
Főképp azok válasza érdekelne, akik elsőként adtak unokát. Tehát első unoka.2020. jún. 3. 22:51
2/37 anonim válasza:
Vittünk egy kicsi ruhát becsomagolva ajándékként. Mikor kibontotta, nem esett le nekik egyből :D De mikor végre rájöttek, nagy volt az öröm apóssal együtt! :)
Nem minden anyós hárpia!!!
3/37 anonim válasza:
Jo napot, hogy vannak? Igern az szuper. Kepzeljek babat varunk.
Jajdejoooo.
Kb
:D
4/37 anonim válasza:
Jó napot! Lesz baba! Viszláát! :-D
5/37 anonim válasza:
Nem értem ezt a megfogalmazást, bár lehet határontúli magyar vagy és ott így "mondják". Nekem fura ez a "elsőként adtak unokát". Nektek lesz gyereketek, nem anyósnak ajándék. Mondjátok el egyszerűen neki. 🙂
6/37 anonim válasza:
Leültünk kávézni és hozta a pálinkát 😂 Én félre toltam és mondtam hogy nem kérem. Megkérdezte hogy beteg vagyok? És akkor elővettem az ultrahangos képet. Ennyi :)
7/37 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy milyen a nyugdíja, mert lassan ideje támogatni bennünket.
8/37 anonim válasza:
Képzeld anya terhes vagyok. Szerintem ez a legegyszerűbb és legjobb mód. De most akinek az ilyen kis babaruha adogatások tetszenek akkor szíve joga :)
9/37 anonim válasza:
Kis zoknit kapott becsomagolva 😊
10/37 anonim válasza:
Én a magam helyzetébe gondolva csak simán közölném, de azt sem rögtön. Annyira nem vagyok velük szívélyes viszonyban, hogy nem is akarnám nagyon közölni velük, mert most is olyan mint az idegenek velünk. Na meg hallgathatnám, hogy a fia gyereke... Persze nekem megint nem sok közöm lenne még a saját gyerekemhez sem, mint az eddigi dolgokhoz sem. Mindent a fiának tulajdonítanak, bár szerintem direkt is mondják úgy mert látták rajtam, hogy bánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!