Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan adtátok anyósotok...

Hogyan adtátok anyósotok tudtára hogy unokája lesz?

Figyelt kérdés
Főképp azok válasza érdekelne, akik elsőként adtak unokát. Tehát első unoka.

2020. jún. 3. 22:51
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
79%
Szereti a fényképeket kitenni, ezért egy szép keretben ultrahang képet vittünk és átadáskor simán annyit mondtam, hogy ez egy ajándék, rajta az unokájával, az a szürke paca.
2020. jún. 4. 06:03
 12/37 anonim ***** válasza:
33%
Úgy, ahogy az anyukadnak is. Elvegre a gyerek egyik szülőjének az anyja. Nem ertem igazából, miert van ez igy kiemelve
2020. jún. 4. 08:31
 13/37 anonim ***** válasza:
76%
Nagypapa oldaláról nézve: a lányom a férjére mutatott, és közölte, a titkárnőjének gyereke lesz! Erre visszakérdeztem, hogy nagymama lesz a feleségem? Aztán örültünk nagyot.
2020. jún. 4. 08:43
 14/37 anonim ***** válasza:
38%

Én sehogy, a párom mondta el.

Aztán mikor legközelebb találkoztunk úgy nekem esett, hogy világomat nem tudtam, csak az járt a fejemben, hogy KI A HÁZBÓL! KI A HÁZBÓL!!

2020. jún. 4. 08:53
 15/37 anonim ***** válasza:
66%
A férjem a születésnapján mondta el a szüleinek, hogy újra nagyszülők lesznek. A testvére részéről már vannak unokák. Apósom meg sem tudott szólalni, anyósom meg rávágta: esküvő előtt??? Akkor még nem voltunk házasok. De persze az első döbbenet után örömmel fogadták a hírt 😊😊
2020. jún. 4. 09:14
 16/37 anonim ***** válasza:
81%
Nálunk senki felé nem volt csinadrattás bejelentés. Anyunak elmondtam személyesen, mert amúgy is vinnem kellett valamit, de le sem ültem, futottam tovább, csak szóltam, hogy úgy fest terhes vagyok. Anyósomnak a férjem mondta el telefonban, mikor beszéltek, kábé ugyan ezekkel a szavakkal. Örült mindenki, de nem volt utalgatás, meg ajándék, meg nagy bejelentés, aztán dáridó, meg ünneplés. Mindkét részről (anyósoméknál és nálunk is) Ő volt az első unoka, bár ebben sem volt semmi különbség, a később "érkezőknek" is pont ugyanannyira örült mindenki, nem lett privilégiuma az elsőszülött fiunknak az szerencsére, hogy véletlenül pont Ő kezdte a sort.
2020. jún. 4. 09:16
 17/37 anonim ***** válasza:
56%

Nem első unoka, mert 4, illetve 3 gyerekből a legfiatalabbak vagyunk, és idősebb testvéreknek már volt gyereke.

"Gyermekem lesz." Így.

2020. jún. 4. 10:09
 18/37 anonim ***** válasza:
40%
Kezdeném a matekkal. "Na mama, tudja-e mi a bruttósítás?"
2020. jún. 4. 10:14
 19/37 anonim ***** válasza:
90%
Fú, sosem értettem, mire fel kell kisruhákat csomagolni, meg feladványokat adni nekik. Ez csak egy terhesség, nem a rák ellenszerének feltalálása. :D
2020. jún. 4. 11:18
 20/37 anonim ***** válasza:
68%
A férjem családjában a lányunk volt az első unoka. Nem volt valami jó kapcsolatunk velük akkoriban (meg most sem fényes), így csak a 13. héten mondtuk el. A férjem hívta fel az anyját. Az első reakciója az volt, hogy gúnyosan megjegyezte, hogy akkor már nem is dolgozom, csak otthon lógatom a lábam? (22. hétig dolgoztam fekvőbeteg osztályon).
2020. jún. 4. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!