Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan adtátok anyósotok...

Hogyan adtátok anyósotok tudtára hogy unokája lesz?

Figyelt kérdés
Főképp azok válasza érdekelne, akik elsőként adtak unokát. Tehát első unoka.

2020. jún. 3. 22:51
1 2 3 4
 21/37 Midorillee ***** válasza:
94%

Mi pont ebben a helyzetben vagyunk :) 23 hetes vagyok. Pont akkor jött be a ne làtogass rokont téma mikor már úgy gondoltuk, hogy elmondhatjuk. Az én anyukám a baba 3 milliméteres korától fogva tudja, hogy mi a helyet ( messze lakunk egymàstól de jó a kapcsolatunk nagyon) férjem szüleit csak telefonon tudtuk később értesíteni férjem apukája éppen említette, hogy valamelyik rokon babàt vàr és màr úgy vàgyik ő is egy unokàra. Mi csak sunnyogtunk mert vàrni akartunk pàr hetet még....aztán pár hét múlva sem mértük őket meglátogatni úgyhogy férjem telefonon mondta el, hogy úton van a baba...én csak a kurjongatàst hallottam még a nevetést...

Én gondoltam rà, hogy esetleg üdvözlölap szerűséget is küldhetünk volna valami vicces verssel, de így is jó volt

2020. jún. 4. 13:15
 22/37 anonim ***** válasza:
63%
Egyetértek, szerintem is olyan kis béna ez a zoknicska meg minden.
2020. jún. 4. 14:46
 23/37 anonim ***** válasza:
34%
Látom itt aki próbálta emlékezetessé vagy különlegessé tenni a bejelentést az a Sz"R :D az anyós utáló meg másikakat fikázó válaszok a menők... 😁 Áhh istenem egyre gázabb az emberiség 😂
2020. jún. 4. 23:43
 24/37 anonim ***** válasza:
41%
Én nagyon is jóban vagyok az anyósommal, de akkor sem jutna eszembe ilyen elcsépelt giccs, hogy kisruhákat adjak neki. Ez csak egy terhesség, bárki képes rá, nem csinálok úgy, mintha valami hatalmas ajándékot adnék neki vagy valami kegyet gyakorolnék.
2020. jún. 5. 08:43
 25/37 anonim ***** válasza:
46%
24es! Sajnos nem mindenki képes terhességre! Nem értem, hogy miért kell azokat lepontozni akik valamilyen más módon jelentették be azon kívül, hogy: jah csak terhes vagyok...semmi extra. Lehet, hogy ez valakinek igenis extra...mert lehet, hogy sokat küzdött érte vagy mert a kisbabája halála után lett újra terhes (ahogy én is!!! 2 kisfiamat vesztettem el!! Engedd meg, hogy nagy szám legyen, hogy újra gyerekem lesz és azt emlékezetessé tegyem) Sok rosszindulatú ember van itt akik csak fikázni tudnak! Te is az vagy!
2020. jún. 5. 09:27
 26/37 anonim ***** válasza:
25%
25. Te meg másokat fikáztál le. Te se vagy jobb.
2020. jún. 5. 09:33
 27/37 anonim ***** válasza:
15%
Most nagyon visszavágtál...
2020. jún. 5. 09:41
 28/37 anonim ***** válasza:
74%
Nem visszavágni akartam, csak azt, hogy lássa, hogy ő is ugyanazt teszi, amire panaszkodik.
2020. jún. 5. 09:42
 29/37 anonim ***** válasza:
35%
Nem panaszkodtam csak egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért kell fikázni azt aki más módon jelenti be! Olvastál te a kommentek között olyat, aki megszólja azt aki csak simán jelentette be? Leírja valaki az örömét egy kérdéshez, erre jönnek a nagy megmondók és megy a savazás! Ez kb olyan, mint a tetovált és nem tetovált ember esete!
2020. jún. 5. 09:47
 30/37 anonim ***** válasza:
67%
A poénkodás is le lett szavazva. Sok a besavanyodott.
2020. jún. 5. 09:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!