Esküvőszervezés anyós nélkül. Lehetséges?
Figyelt kérdés
A leendő anyósom mindenbe bele akár szólni az esküvőnkkel kapcsolatban. De már olyan messzemenőleg, hogy a vendégekre közölte, hogy Ő!!! csak ezt meg ezt fogja meghívni, mást nem és annyian lesznek ott és kész. Kihagyta a felsorolásból az én családomat meg a barátaimat és amikor szóvá tettem közölte, hogy nem kell annyi ember, mert az drága. El akar jönni velem menyasszonyi ruhát próbálni, hogy ő majd kiválasztja nekem és megsértődött, mert azt mondtam, hogy ne haragudjon, de ezt az anyukámmal szeretném, mert a mi családunkban ez mindig is anya-lánya program volt. Bele akar szólni a templomi esküvőbe is, nem tetszik neki az a szuper jó fej fiatal atya, akit meg akarunk kérni, hogy adjon minket össze, helyette egy nagyon konzervatív idős atyát akar ránk erőltetni, mert ő azt az atyát nagyon szereti. Szeretnénk egy kisebb étteremben lagzit (nem olyan nagyon drágát, hanem az olcsóbb kategóriát) ebbe is bele akár szólni, azt mondta, ne legyen, hanem bográcsoljunk vagy nyársaljunk egyet a hátsó kérjükben és kész. A gyűrűnél is erőszakoskodni akart már, hogy mindenképpen méregdrága arany gyűrű legyen, hallani se akart róla, hogy nekünk jó a nemesacél is. Ha mondjuk neki, hogy ez nem az ő esküvője, akkor megsértődik, hogy már pedig ha nem így lesz, ő nem ad rá pénzt. Mondtuk nem is kell, mert spóroltunk rá pénzt, akkor meg azon hisztizik, hogy de az esküvőt a szülőknek kell fizetni. Kibírhatatlan, hogy ennyire mindenbe bele akar szólni. Párom természetesen próbálja leállítani, de nehéz vele bírni. Őt nem vette a mostani párja feleségül és most kicsit olyan, mintha azt akarná ránk erőltetni, amilyen esküvőt ő szeretett volna vele. Ki lehet hagyni valahogy az esküvőszervezésből? Vagy akkor úgy megsértődik, hogy el sem jön?2020. jún. 2. 10:59
21/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) Úgy gondolta a bográcsolós sütögetős dolgot, hogy majd mindenki csinál magának náluk a kertben, amit szeretne. Dehát most az hogy nézne ki, hogy a legjobb barátnőmmel, aki közel 200 km-re lakik, közölném, hogy utazz már légyszi 2 és fél órát az esküvőmre azért, hogy aztán megsüss magadnak egy grill húst? Meg pl azzal se számolt, hogy mi lesz, ha esni fog, mert az sem kizárt.
2020. jún. 4. 15:52
22/24 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az is benne van, hogy azért aká
ar ennyire mindenbe beleszólni, mert így akar elüldözni. Ő ugyanis kinézete még nagyon régen évekkel ezelőtt a párom egyik osztálytársát, hogy őt szeretné neki majd (ilyen tipikus menő csaj, aki tény hogy nagyon szép, de a páromnak nem tetszett, mert elég üresfejű szegény) és sokszor éreztem rajta, hogy neheztel rám amiatt, hogy a fia engem választott nem azt a másik lányt, pedig már 5 és fél éve együtt vagyunk és 3 éve együtt élünk.
2020. jún. 4. 15:59
23/24 anonim válasza:
Hálát adok az Istennek, hogy az én leendő anyósom nagyon normális. Egyébként gratulálok nektek, és sok boldogságot! 😇
24/24 anonim válasza:
Hát ez nagyon jó, és talán ipari méretű grillsütője van, vagy hogy gondolta, hogy majd 50+ ember (de akár 20 is) ott fog tobzódni egy nyamvadt grillsütő mellett? :D Jó, hogy a húst nem kell maguknak felvágni... :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!