Esküvőszervezés anyós nélkül. Lehetséges?
Lehet úgy megsértődik, hogy el sem megy, de ha haragot tart, akkor magával és a fiával is kiszúr.
Netalán ő fizetné az esküvőt, hogy megszabja kiken lehetne spórolni?
Tényeket közöljetek, ne terveket!
Pl. Nem mondod el h menyasszonyi ruhát akarsz nézni, hanem közlöd, hogy megvan a ruha! :D
Azt mondja bográcsolós, sütögetős lagzi legyen? És ki fog főzni egész nap ő vagy valamelyik rokontól vennél el az élményt, hogy megélje a nagy napotokat?
Nem kell mondani neki semmit. Kész, ha megsértődik megsértődik ez csak dráma, mert ha ennyire érdekli úgyse hagyná ki a fia esküvőjét.
Annyit kell közölni, hogy kiöltözve ekkor és ekkor legyen itt és kész. A többi a ti dolgotok, ha kérdezősködik is nem kell mondani semmit, már el van intézve és annyi.
De arra készülj fel, hogy a gyerektémában se lesz ez másképp, MINDENBE bele fog szólni, ne így tartsd a gyereket, majd ő jobban tudja stb... Szóval csak hogy tudd ezt lehet fokozni még, ez csak az anyós demoverzió.
Nem voltam ilyen helyzetben. De nem igen hagytam volna, hogy ha mi fizetjük, megmondják helyettünk hogy mit csináljunk.
Nekem az anyósom annyira szólt bele, hogy le akart beszélni az egészről, a házasságról amikor eljegyzett a fia. Ennyire akarta, hogy családtag legyek papíron, mert ugye sosem tartottak annak. Így hát meg sem próbált volna bele szólni, mert
- annak örült volna, ha meg sem történik
- mindent mi fizettünk
- kalap szar a viszonyunk, mert mindig éreztették hogy nem szeretnek és már én sem őket
DE nem is hagytam volna, hogy egy percig is beleszóljon bárki!
Pl. amúgy kaptunk anyósomtól ajándékba esküvői tortát, amibe szintén semmi beleszólásom nem volt, hogy honnan szeretném. Ő eldöntötte, hogy x helyről. A poén, hogy senkinek sem tetszett végül, saját magának sem! Sokan panaszkodtak rá, hogy nem volt jó ízű. Ráadásul rogyott össze az alsó szint. Hiába mondtam, hogy ráfizetünk (mert x összeget szánt ránk), de én nem onnan szeretném. Ráadásul bunkó volt a nő is aki csinálta a tortát. Bármit mondtam, hogy milyet szeretnék kinézetileg, mindent leszólt és kötözködött. Mondtam, hogy akkor én nem szólok semmit, nem érdekel milyen lesz. Ráhagytam a férjemre, mert ez így nem az én tortám... Mondtam is haza fele neki, hogy beleszarok a tortába, nem érdekel milyen lesz, semmi közöm hozzá. Emiatt mai napig nem tudok értékelni, hogy kifizette nekünk. Én elkönyveltem hogy nekem nem volt és nem is ettem amúgy belőle. Épp hogy megkóstoltam, onnan tudom, hogy milyen volt ízre.
Olyan volt még, amibe nem hagytak beleszólást, hogy eljött egy olyan csaj az esküvőnkre akit nem hívtam meg, de a férjem huga elhozta önkényesen mert neki a barátnője és kínosan érezte volna magát "egyedül". A csaj utál engem, pedig sosem ártottam neki (ezt is később tudtam meg). Erre eljött és evett ivott a mi kontónkra boldogan a legdrágább piákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!