Kérdezõ és neked mit tett az anyósod,hogy kerülöd?
En a sógornõmet kerülöm/mivel a férjem szülei már nem élnek/,mivelmindenbe beleütötte az orrát, a férjemmel ugy bánt mintha az anyja lenne.Na és a sógorom is ugyanilyen volt, együtt rendezkedtek a hugával,ugyanakkor nagyon nem jó a házasságuk, na ezért mindenbe beleütötték az orrukat.A férjem meg olyan velük mint egy bólogató kutyus.
Szia, nálunk anyós mindig mindent jobban tudott. Egy bizonyos szint után már nem viseltem el, ha ő nem tisztel engem, akkor nekem miért kell? Mert idősebb? És? Az természetes folyamat, nem jár az öregedésért külön tisztelet! Aztán megszületett férjemmel a gyermekünk... Na, itt is csak ő tudja mikor - hogyan és mit kell tenni, ide akart költözni szülés után! Mondtam neki, meg fogjuk tudni oldani a kisbaba körüli dolgokat, én meg el tudom látni a kisbabát. Ha mégis segítségre lenne szükségem, szólok édesanyámnak, nővéremnek, akinek két gyereke is van. Nem tudom miért gondolja sok anyós, hogy csak ő érthet a gyerekhez, csak azért mert ő szült 30-40 évvel ezelőtt? Arra nem gondolnak, hogy azóta sok minden fejlődött, a szokások, ismeretek is bővültek, és egy frissen szült anyuka vágott pin@#*val, csöpögő mellel, erős vérzéssel nem egy kvázi idegen nőt kíván kerülgetni.
Nálunk a szülés utáni pár hétben, amikor anyós jött "segíteni" az abból állt, hogy kávét főztem neki, ő kiszolgálta magát a hűtőből, utána mosogathattam... A segítség az volt, hogy ült és fogta a babát, pontosabban hangosan vihorászott az alvó csecsemő felett. Kb a harmadik ilyen segítős alkalommal megkértem, hogy vasaljon el. Nem tette. Sem mosogatni nem akart, sem teregetni, semmit :D megköszöntem a semmit és megkértem, hogy majd akkor jöjjön, ha hívom.
Anyám, az jött segíteni : felsöpört, felmosott, hozott főtt ételt, elvasalt, letörölgette a port a nappaliban, fürdőt takarított, én mindeközben pihentem a babával /aludtam. Egy pillanatra benézett a szobába hozzánk, és ment is. Na, ez a segítség!
A 4es helyzete mar boven nalam atlepi a minden kontakt megszakit kategoriat!
7es is jol mondja! En meg nem szultem de tervek szerint szules UTAN 8 honapig a paromon kivul mas nem johet be. :) Ez komoly lesz. Most meg nem aktualis! De ebbol brutalis cirkusz lesz. Alig varom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!