Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tett az anyós hogy kerülitek?

Mit tett az anyós hogy kerülitek?

Figyelt kérdés

2020. máj. 20. 13:32
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
30%

16os vagyok.

Párom is mindig ezzel nyugtat hogy mondhat,tehet bármit de minket nem fog tudni szétszakítani.csak hát mégis csak szarul esik na.. nemtudom hogy miért ilyen az anyósok 90százaléka..jó lenne ha kitalálnának valami gyógyszert nekik vagy csinálnának kutatásokat ..szívesen olvasgatnám hogy mit miért.. 🤣

2020. máj. 21. 00:38
 22/39 A kérdező kommentje:
De én komolyan mondtam! Nem tud semmit már amit kifecseghetne :D ezt érte el. És mit tett az olvasók anyósa hogy kerülik?
2020. máj. 21. 04:55
 23/39 anonim ***** válasza:
35%
Ezt a topicot olvasva mindig hálát adok az égnek hogy normális anyósom van. 3 havonta találkozunk kb pedig csak egy órányira lakik. Nem telepszik ránk egyáltalán. A fiával szokott gyakrabban beszélni telefonon, illetve ugyanabban az épületben dolgoznak, így sokat találkoznak.
2020. máj. 23. 00:42
 24/39 A kérdező kommentje:
Köszi h sikerült írni valami full mást. Véletlen sincs köze a kérdéshez. :) Ki miért kerüli? Ez a kérdés. Erre leírsz valami nem is ide tartozó dolgot magadról. :D Ezek azért vannak lepontozva mert köze nemsok a kérdéshez.
2020. máj. 23. 07:03
 25/39 anonim ***** válasza:
67%

Mit tett? Azon kívül semmit, hogy a hátam mögött mindennek elhordott/elhord, a fél karját levágatta volna, csak a fia hagyjon el engem. Csak nem így történt. Imádja a lányom, lányom is őt, mi pedig szeretjük egymást.

Egy faluban lakunk, de én nem járok át hozzá, minek?

Valami nagyon muszájnak kellene lenni, hogy beszéljek vele.

2020. máj. 24. 12:56
 26/39 anonim válasza:
68%

Após vagyok, egy tanács a jövőre nézve. Minden anyós menyként kezdi, ez elméletileg az jelentené, hogy jó anyós lesz. Ha rossz anyósa volt, akkor tudja mit kell elkerülni, ha rossz akkor pedig azt, hogy mit kell másként csinálni. Mégsem sikerül sok esetben.

Az ok, a nők képtelenek hallgatni amikor kellene. Ez mindkét korosztályra vonatkozik, csak nem egyformán. Az idősebbek hamarabb kinyitják a szájukat. Ezt ne felejtsétek el úgy 30 év múlva és akkor a ti menyetek nem fog ilyen kérdést feltenni.

2020. máj. 25. 07:09
 27/39 anonim válasza:
72%
Bocsi, ezt sikerült érthetetlenül megfogalmaznom. Helyesen : ha jó anyósod volt akkor előtted a példa, ha rossz akkor tudod mit kell elkerülni.
2020. máj. 25. 07:11
 28/39 anonim ***** válasza:
75%
Az enyém szerette rendezni a lakást. Egész addig amíg a takaróra egy cetlit nem tűztem. Ne rakd az ágyra mert ezen ba.k a macskák. Kidobtam a cetlit mire a párom hazaért. Fél órát magyarázott a fiának a ba. a macskák témakörben. Annyit mondott a fia mikor elment anyám bolond már.... Igaz a macskáink ivartalanok... De mindegy azóta nem csinálja.
2020. máj. 29. 11:43
 29/39 A kérdező kommentje:
Ez tetszik! 😅 De miért volt nálatok úgy az anyós h a fia nem? Ezt sosem értettem! El nem tudnám képzelni hogy bejön az anyukája,vagy bárkije úgy hogy párom nincs otthon.. Minek jönne akkor. :D Voltak erre kísérletek de én "se voltam" otthon.
2020. máj. 29. 12:07
 30/39 A kérdező kommentje:
Szerintem ezek a látogatások akkor jók ha ott van a nő is a párja is és a párja rokonai akkor ha a párja is jelen van. Nem tudnék egyedül mit kezdeni velük..meg nekem ez furi. Jobb együtt ha már találka van. Úgysincs gyakran.
2020. máj. 29. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!