Ő kerül engem. Érdekes, amíg mindig a rendelkezésére álltam, addig nem került, bár közös programra én voltam az utolsó lehetőség... Ha a kicsi lánya nemet mondott meg má mindenki akkor: van kedved eljönni?
Hát nem! Aztán hogy külön élünk, már nem oszt nem szoroz, hogy látják e hát inkább ugye a férjemet, nem engem. De ő sem annyira fontos, hogy elhívják.
A vicc, hogy engem bántottak (meg tulajdonképpen őt is még általam is) és ők kerülnek nagy ívben engem meg a férjemet is. De már a férjem is "kerüli" őket. Vagyis nem mondja egy büdös szóval sem, hogy menjünk már őket meglátogatni. Kínos lenne úgy menni, hogy anyóséknak kínos, hogy mink ott vagyunk!
Én viszont szeretném őket bosszantani a látványommal, de a férjem nem mondja hogy menjünk, én meg nem firtatom... Csak néha megkérdezem nem e akar elmenni hozzájuk. De hát nem...
"En meg nem szultem de tervek szerint szules UTAN 8 honapig a paromon kivul mas nem johet be. :)"
Nekem is voltak terveim, de 99%-ra veszem, hogy szülés után olyan állapotban leszel, hogy azt se bánod, ha valami vadidegen lát akár félmeztelenül, csak valaki segítsen már egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!