Mit tegyek hogy ne idegesitsen ennyire anyosom?
Ismerős....
Én azt szoktam mostanában, hogy bólogatok vagy mosolygok de nem reagálok semmit szóban. Vagy elkezdek én is beszélni valamiről ami eszembe jut.
Én is bármit mesélek, csak les, ühümözik aztán mondja a magáét.
Engem sem érdekel az ő szarságai ha őt sem az én dolgaim. De tényleg semmi. Idegesítő. De én nem sűrűn látom. Nem keresnek minket. Akkor sem keresnének sűrűbben ha közvetlen szomszédban laknánk. Szóval ilyen gond nincs. De ha mégis beszélünk akkor nekünk is hasonlóan elbűvölően kedves érdeklődő...
Üdv! Egy faluban, egy utcában lakunk, igaz még nem anyósom.
Én nem járok át, ő nem jön hozzánk. Édes pici fia mindennap átmegy.
Beletörődtem, hogy miatta fog véget érni a kapcsolatunk párommal, mindent megtesz, hogy összeugrasszon minket.
Lehet ha huszonéves lennék, könnyebben lenyelném a rosszindulatát, de ennyi idősen már nem megy.
Tanácsolni csak azt tudom, kérd meg, hogy amennyiben kérdez valamit, tiszteljen meg azzal, hogy végighallgat.
Ez egy rossz emberi tulajdonság!
Gondolom mindenkivel ezt csinálja nem csak veled.
Nézd a jó oldalát! Tulajdonképpen akkor szinte semmit sem tud rólad az anyós. Mért akarod mindenáron elmondani neki a dolgokat?
Ha közbevág végighallgatod és 1.ott folytatod ahol abbahagytad!
2. azt mondod, "de jót beszélgettünk" és hazamész.
Apám is ilyen, csak mindjar a magáét, bármi van neki nsgyobb volt és rosszabb, vagy ismer ilyet. Nem kell vele törődni, mondogatom néha hohy aha, ühüm, de a tudatomig egy szava se jut el.
Plusz menjen a férjed hozzá te meg maradj otthon, menj barátnőzni, aztán kész, nem olyan bonyolult.
Mi az, hogy „hetente kell” találkozni?
NEM KELL!! Ilyen nincs. Senki nem ráncigál oda! Bármikor elmehetsz, saját akaratod van, FELNŐTT EMBER VAGY!! Elvileg...
Amúgy meg fogadd el, hogy ilyen! Nem ismered ezt a mélyen extrovertált embertípust? Nem tudod kezelni őket?
Ne akard neki kibeszélni magad! Hisz írod is... nem érdekli. Csak a saját hangját akarja hallani. Te vagy a hülye, hogy idegeskedsz egy begyöpösödött, társalgási igényeit kielégíteni képtelen vénemberen! 🤦♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!