Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek hogy ne idegesitsen...

Mit tegyek hogy ne idegesitsen ennyire anyosom?

Figyelt kérdés
Amikor talalkozom vele, sajnos hetente kell mindig 60millio kerdese van hozzám, es sose hagyja hogy válaszoljak mert kozbevag. Mindig ő beszél, erőszakosan elnyomja az én mondani valomat. Semmibe nem tudok belekezdeni hogy el mondjam, mert 2 szavam után ő jön az ő sztorijaival, de mar kismillioszor hallottam az összes történetét. Semmi nem érdekli ami velem kapcsolatos de mindenről tudni akar. Pl most lett végre egy új munkahelyem, elkezdtem mondani erre totál más dilog felé terelte a témát. Apam agyverzessel a korhazban fekszik, elmondtam neki hogy mi történt, erre kozbevagott es azzal jött, hogy "Jaaj a szomszed Maris néni férje is agyverzest kapitt 20evvek ezelőtt es emlékszik hogy .... stb. Nyirja az idegeimet rendesen, de a ferjem ragaszkodik a kapcsolattartasra meg hát csak az anyja, raadasul szomszedunk is a drága....

2020. máj. 28. 12:02
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

Ismerős....

Én azt szoktam mostanában, hogy bólogatok vagy mosolygok de nem reagálok semmit szóban. Vagy elkezdek én is beszélni valamiről ami eszembe jut.

Én is bármit mesélek, csak les, ühümözik aztán mondja a magáét.

Engem sem érdekel az ő szarságai ha őt sem az én dolgaim. De tényleg semmi. Idegesítő. De én nem sűrűn látom. Nem keresnek minket. Akkor sem keresnének sűrűbben ha közvetlen szomszédban laknánk. Szóval ilyen gond nincs. De ha mégis beszélünk akkor nekünk is hasonlóan elbűvölően kedves érdeklődő...

2020. máj. 28. 12:13
 2/9 mantis religiosa ***** válasza:
76%
Anyuciról le kell választani a kisfiát. Olyan helyre kell költözni, hogy az anyós ne tudjon papucsban átmenni.
2020. máj. 28. 13:27
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Az a baj, hogy a férjednek kéne helyretenni az anyját. Ha a férjed nem áll ki melletted, akkor baj van. Csak ő tudná kezelni az anyját.
2020. máj. 28. 13:47
 4/9 A kérdező kommentje:
A ferjem nem látja az anyjának ezt a tulajdonságat
2020. máj. 28. 13:57
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

Üdv! Egy faluban, egy utcában lakunk, igaz még nem anyósom.

Én nem járok át, ő nem jön hozzánk. Édes pici fia mindennap átmegy.

Beletörődtem, hogy miatta fog véget érni a kapcsolatunk párommal, mindent megtesz, hogy összeugrasszon minket.

Lehet ha huszonéves lennék, könnyebben lenyelném a rosszindulatát, de ennyi idősen már nem megy.

Tanácsolni csak azt tudom, kérd meg, hogy amennyiben kérdez valamit, tiszteljen meg azzal, hogy végighallgat.

2020. máj. 28. 13:57
 6/9 anonim ***** válasza:
79%

Ez egy rossz emberi tulajdonság!

Gondolom mindenkivel ezt csinálja nem csak veled.

Nézd a jó oldalát! Tulajdonképpen akkor szinte semmit sem tud rólad az anyós. Mért akarod mindenáron elmondani neki a dolgokat?

Ha közbevág végighallgatod és 1.ott folytatod ahol abbahagytad!

2. azt mondod, "de jót beszélgettünk" és hazamész.

2020. máj. 28. 14:23
 7/9 anonim ***** válasza:
66%
Miért kéne leválasztani a fiáról az anyját? Azért mert jött egy hisztis nő a képbe aki nem tudja elfogadni, higy mindenkinek meg van a saját stílusa, az övé ilyen. Örülj neki, nem kell neki semmit mondanod, mivel egyébként sem szimpatizalsz vele. Mégiscsak ő hozta a párodat a világra, legalább ezért járna minimális tisztelet és köszönet felé, amiért elfogadom, hogy ő ilyen. Gondolom párodat állandóan ezzel cseszteted, egyszer megfogta elégelni. Nehogy már megszabd neki hányszor találkozhat az anyjával. Nem a te kedvedért fog megváltozni az anyja, ő meg gondolom így is szereti, valószínű téged is szeret az anyja, csak egyszerűen ő ilyen. Nolj már fel.
2020. máj. 28. 18:17
 8/9 anonim ***** válasza:
79%

Apám is ilyen, csak mindjar a magáét, bármi van neki nsgyobb volt és rosszabb, vagy ismer ilyet. Nem kell vele törődni, mondogatom néha hohy aha, ühüm, de a tudatomig egy szava se jut el.

Plusz menjen a férjed hozzá te meg maradj otthon, menj barátnőzni, aztán kész, nem olyan bonyolult.

2020. máj. 28. 19:42
 9/9 anonim ***** válasza:
39%

Mi az, hogy „hetente kell” találkozni?

NEM KELL!! Ilyen nincs. Senki nem ráncigál oda! Bármikor elmehetsz, saját akaratod van, FELNŐTT EMBER VAGY!! Elvileg...

Amúgy meg fogadd el, hogy ilyen! Nem ismered ezt a mélyen extrovertált embertípust? Nem tudod kezelni őket?

Ne akard neki kibeszélni magad! Hisz írod is... nem érdekli. Csak a saját hangját akarja hallani. Te vagy a hülye, hogy idegeskedsz egy begyöpösödött, társalgási igényeit kielégíteni képtelen vénemberen! 🤦‍♂️

2020. máj. 29. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!