Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tennétek a helyemben ?

Mit tennétek a helyemben ?

Figyelt kérdés

Párom anyukája hozzánk költözött ugy néz ki véglegesen , mert egyedul maradt .

Mióta itt van szó szerint egy cseléd vagyok. Én főzök amit kitalál mindig .

Takaritok egész nap mert borzalmasan koszos . ( kinti cipovel be sarosan az egesz hazba .pedig mar 3 !! Benti cipot vettem neki. Mindent eltor tonkre tesz .

Parommal babát akarunk . De igy en mar nemtudom hogyan . Hogy elassak majd egy csecsemot meg az o igenyeiket . Mar az is megfordult a fejemben h elhagyom a paromat , mert ez igy nem elet . Ti mit tennétek a helyemben ? :( :(

2020. máj. 29. 09:19
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
59%
Én a helyedben elmennék egy boltba árut feltölteni, hogy addig is keressek valamennyit és le tudjak lépni minden további nélkül, hogy a szüleimre se szoruljak, ha egy mód van rá. Ha meg van jobb, akkor dobbantasz.
2020. máj. 30. 02:27
 42/43 anonim ***** válasza:
40%
Ha teheted minel előbb szerintem menny haza a szüleidhez. Aki most semmibe nezi hogy te mit gondolsz az később sem fog változni. Egy gyerek nem kis feladat ha vállalnátok hát akkor még egy idős ember. Akkor a párod aki majd semmibe nézi minden gondolatod... Én tuti menekülnék még most.
2020. máj. 30. 06:58
 43/43 anonim ***** válasza:
91%

Azóta mi újság kérdező?

Amúgy jól írják. Én ezt egy hétnél tovább nem tűrtem volna.

Nem vagy te a házvezetőnője!

De szakítanék a pasival is. Az ilyennek sose lesz barátnője/felesége mert az anyja elmarná.

2020. jún. 3. 03:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!