Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tennétek a helyemben ?

Mit tennétek a helyemben ?

Figyelt kérdés

Párom anyukája hozzánk költözött ugy néz ki véglegesen , mert egyedul maradt .

Mióta itt van szó szerint egy cseléd vagyok. Én főzök amit kitalál mindig .

Takaritok egész nap mert borzalmasan koszos . ( kinti cipovel be sarosan az egesz hazba .pedig mar 3 !! Benti cipot vettem neki. Mindent eltor tonkre tesz .

Parommal babát akarunk . De igy en mar nemtudom hogyan . Hogy elassak majd egy csecsemot meg az o igenyeiket . Mar az is megfordult a fejemben h elhagyom a paromat , mert ez igy nem elet . Ti mit tennétek a helyemben ? :( :(

2020. máj. 29. 09:19
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem mond meg a párodnak hogy így nem tudsz élni és ezt x hét alatt meg kell oldani, ha ketten megegyeztek csak akkor beszéljétek az anyjával
2020. máj. 29. 09:55
 12/43 anonim ***** válasza:
77%
Csak úgy oda költözött? Meg sem beszélték veled? Párod mit szól ehhez? Gondolom, neki így jó,de ezt veled kellett volna megbeszélni előtte..
2020. máj. 29. 09:57
 13/43 anonim ***** válasza:
95%
De meg sem beszélte a párod veled, mielőtt odaköltözött? Kié a ház? Egyáltalán minek költözött oda? Mi lett a saját lakásával?
2020. máj. 29. 10:03
 14/43 A kérdező kommentje:
A parome a haz , az anyjanak is van haza ott all uresen ki akarja adni alberletbe . 70 eves eltudna latni magat csak sose tudott fozni . Stb . De megkerdezett mielott ide koltozott de hat mit mondhattam volna . Parommal mar probaltam megbeszelni vagy felcsattan h jo akkor kirakja az anyjat. Vagy tudomast sem vesz rola amit modnok .sot meg mielott jott hallottam h beszeltek h de hat en mit fogok szolni ha ide jon es parom mondta neki h nem erdekli o az elso !
2020. máj. 29. 10:09
 15/43 anonim ***** válasza:
89%
Akkor pakolj és hagyd ott. Anyunak csináljon gyereket, magának meg testvért.
2020. máj. 29. 10:10
 16/43 anonim ***** válasza:
79%
Ez nagyon gáz. A párodat döntés elé kéne állítanod! Vagy Te és a gyerek vagy az anyja. Ha ésszerű érvekkel nem mész vele semmire nincs más megoldás.
2020. máj. 29. 10:13
 17/43 anonim ***** válasza:
89%
Ha párod így gondolkodik, hogy nem érdekli, hogy mit mondasz, akkor hagyd szépen ott őket, majd élnek boldogan kettesben, és a párod majd kiszolgálja az anyját. Van hova menned egyébként? Van pénzed lelépni?
2020. máj. 29. 10:14
 18/43 anonim ***** válasza:
83%
Hát ez nagyon gáz.
2020. máj. 29. 10:17
 19/43 anonim ***** válasza:
90%
Én elhagynám. Nem élnék együtt senkivel, akivel nem akarok. A párodat nem érdekli, hogy neked nem jó ez a helyzet. Már maga az ötlet is hülyeség volt, kevés esély volt rá, hogy jól sül el a dolog. Addig menj el, amíg nincs gyerek, és örülj, hogy megszabadultál tőlük.
2020. máj. 29. 10:17
 20/43 A kérdező kommentje:
Nincs penzem . A virus miatt megszunt a munkahelyem es nem is talalok masikat.:( De amugy szuleimhez tudok menni ha nagyon muszaj.
2020. máj. 29. 10:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!