Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tennétek a helyemben ?

Mit tennétek a helyemben ?

Figyelt kérdés

Párom anyukája hozzánk költözött ugy néz ki véglegesen , mert egyedul maradt .

Mióta itt van szó szerint egy cseléd vagyok. Én főzök amit kitalál mindig .

Takaritok egész nap mert borzalmasan koszos . ( kinti cipovel be sarosan az egesz hazba .pedig mar 3 !! Benti cipot vettem neki. Mindent eltor tonkre tesz .

Parommal babát akarunk . De igy en mar nemtudom hogyan . Hogy elassak majd egy csecsemot meg az o igenyeiket . Mar az is megfordult a fejemben h elhagyom a paromat , mert ez igy nem elet . Ti mit tennétek a helyemben ? :( :(

2020. máj. 29. 09:19
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
86%
Egyébként az ilyen emberek tényleg lépni fognak vagy játsszák az áldozatot életük végéig? 🤔
2020. máj. 29. 10:19
 22/43 anonim ***** válasza:
91%
Akkor maradj és szenvedj, vagy menj a szüleidhez. De gyereket egy ilyennek semmi esetre se szülj.
 23/43 anonim ***** válasza:
85%
Beszélj mielőbb a szüleiddel.
 24/43 anonim ***** válasza:
88%
Akkor szüleidhez menj először, aztán keresel munkát. Még ma kezdj el csomagolni!
2020. máj. 29. 10:21
 25/43 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem ez egy nagyon muszáj helyzet. Ha jó a kapcsolatod a szüleiddel, és rendben van nekik, hogy visszamennél egy kis időre, ameddig összeszeded magad, akkor én visszamennék a helyedben. Persze közben keress munkát. Vallálj egy bármit (értelmes és törvényes keretek között nyilván), amit találsz, a lényeg most a pénzgyűjtés lenne, sz*r meló közben is lehet jobbat keresni.

Ha nem akarsz visszamenni szüleidhez, akkor is minél hamarabb találj munkát, és gyűjts, hogy le tudj lépni minél előbb.

2020. máj. 29. 10:22
 26/43 A kérdező kommentje:
Hidd el lepni fogok ! Nem csak nyafogas . Nem tehetek errol az aldozat szereprol . Soha nem kerultem ilyen helyzetbe .
2020. máj. 29. 10:22
 27/43 anonim ***** válasza:
87%
Akkor mond meg hogy többet nem ugráltathat, és intézze magának az ügyeit Vagy elhagyod
2020. máj. 29. 10:24
 28/43 anonim ***** válasza:
87%

Sajnos a vírus miatt sokan kerültek olyan helyzetben, amiben még nem voltak. Tényleg lépj, mert nagyon meg fogod szívni. Remélem a baba dolog eszedbe se jut már. Sok erőt a tovabbiakhoz!

17., 25. voltam

2020. máj. 29. 10:25
 29/43 anonim ***** válasza:
76%

En surgosen uj munkahely utan neznek, es amint lehet koltoznek!

Babat semmikepp ne akarj ezzel az emberrel. Egyszeruen, neki nem ti lesztek az elsok. Ha most eleged van, akkor mi lesz kesobb? Egy kisbabat ellatni nem kis feladat. Ha rosszalvo, akkor plane! Padlora fogsz kerulni, ha mellette meg anyost is babusgatni kell!!!

Elmondom en mit tennek. Amig nem tudok koltozni:

* Ezerrel vedekeznek a teherbeesestol.

* Anyos utan nem takaritanek. Majd a fiacskaja talan eszbe kap, ha mero kosz lesz a haz..

* Mivel en fozok, en dontok. Ha nem tetszik, akkor ott a konyha. Hasznalat utan tessek elmosni a csetrest.

* Ha pattogna, akkor bemennek a szobamba olvasni, vagy elmennek setalni egy jot. Nem foglalkoznek vele.

Amugy en mindig igyekeztem tisztelni es segiteni az idos embereket, de senki ne nezzen cselednek!

Olyan ferfinek nem szulnek, aki ezt szo nelkul elturi. A parommal leulnek es megprobalnam tuzetesen a tudtara adni, hogy ez nem vezet jora. 70 eves azert nem 90...Lakjon otthon es majd a futar viszi neki az ebedet. Vannak erre egeszen jo lehetosegek. Ha szereti a koszt, akkor otthon azzal sem kell foglalkoznia.

Igaz, hogy a parode a haz, de egy egeszseges, tiszta eletter teged is megillet, ha mar egyutt laktok!

Cselekedj, aztan ird meg, hogy mire jutottal!

2020. máj. 29. 10:40
 30/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hasznos tanácsot ! Sokat segített ! :)
2020. máj. 29. 10:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!