Mit tennétek a helyemben ?
Párom anyukája hozzánk költözött ugy néz ki véglegesen , mert egyedul maradt .
Mióta itt van szó szerint egy cseléd vagyok. Én főzök amit kitalál mindig .
Takaritok egész nap mert borzalmasan koszos . ( kinti cipovel be sarosan az egesz hazba .pedig mar 3 !! Benti cipot vettem neki. Mindent eltor tonkre tesz .
Parommal babát akarunk . De igy en mar nemtudom hogyan . Hogy elassak majd egy csecsemot meg az o igenyeiket . Mar az is megfordult a fejemben h elhagyom a paromat , mert ez igy nem elet . Ti mit tennétek a helyemben ? :( :(
Mindenképpen még a babaprojekt előtt kellene tisztába tenni a dolgokat és pár hónap próbaidő után, annak eredményességétől függően belevágni.
Ha semmi nem változik, akkor még időben, gyerektelenül lelépni!
Attól mert egyedül maradt miért költözött hozzátok? Olyan idős már hogy nem tudja eltartani magát normálisan?
Nagyon sok idősebb ember van úgy hogy már nem él a férje/felesége de azok közül akiket én ismerek emiatt senki nem költözött a gyerekéhez
Ha közös a ház a férjeddel, akkor neked is van beleszólásod, hogy odaköltözhet-e!
Elmondjátok neki a feltételeket és ő majd dönt, hogy elfogadja vagy megy oda ahonnan jött.
Anyósod majd felkészít milyen az mikor gyereked lesz, mert ahogy olvasom, ő is olyan :)
viccet félretéve először pároddal beszéld meg, aztán majd az anyóssal kell megbeszélni, mert gondolom nem nyaralni ment oda :D
sőt inkább neki lehetne rólatok gondoskodni ha már ott lakik...
+ ennyi ideggel, ilyen helyzettel ne vállalj gyereket
kitartást és sok sikert, remélem rendbe jöttök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!