Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tennétek a helyemben ?

Mit tennétek a helyemben ?

Figyelt kérdés

Párom anyukája hozzánk költözött ugy néz ki véglegesen , mert egyedul maradt .

Mióta itt van szó szerint egy cseléd vagyok. Én főzök amit kitalál mindig .

Takaritok egész nap mert borzalmasan koszos . ( kinti cipovel be sarosan az egesz hazba .pedig mar 3 !! Benti cipot vettem neki. Mindent eltor tonkre tesz .

Parommal babát akarunk . De igy en mar nemtudom hogyan . Hogy elassak majd egy csecsemot meg az o igenyeiket . Mar az is megfordult a fejemben h elhagyom a paromat , mert ez igy nem elet . Ti mit tennétek a helyemben ? :( :(

2020. máj. 29. 09:19
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
83%
Én elhagynám.
2020. máj. 29. 09:21
 2/43 anonim ***** válasza:
80%
Megbeszélni a gondokat? Leülni hárman és kifejteni. Őszintén kimondani a dolgokat.
2020. máj. 29. 09:24
 3/43 anonim ***** válasza:
94%

Mindenképpen még a babaprojekt előtt kellene tisztába tenni a dolgokat és pár hónap próbaidő után, annak eredményességétől függően belevágni.

Ha semmi nem változik, akkor még időben, gyerektelenül lelépni!

2020. máj. 29. 09:27
 4/43 anonim ***** válasza:
88%
Nem mindegy, hogy csecsemőt elássak vagy ellássak.
2020. máj. 29. 09:31
 5/43 A kérdező kommentje:
Haha .. igazad van 😂
2020. máj. 29. 09:32
 6/43 anonim ***** válasza:
90%

Attól mert egyedül maradt miért költözött hozzátok? Olyan idős már hogy nem tudja eltartani magát normálisan?

Nagyon sok idősebb ember van úgy hogy már nem él a férje/felesége de azok közül akiket én ismerek emiatt senki nem költözött a gyerekéhez

2020. máj. 29. 09:34
 7/43 anonim ***** válasza:
89%
Párod mit mond erről? Melléd áll?
2020. máj. 29. 09:43
 8/43 anonim ***** válasza:
78%
Legelőször a pároddal négyszemközt kellene beszélni erről, majd a "mamával" is, aztán majd meglátod... Én sem értem, miért kell összeköltözni veletek, ha ő egyedül maradt? 50 évesen meghalt a férjem, azóta is - sok éve - egyedül élek. És hozzám hasonlóan sokan mások is.
2020. máj. 29. 09:47
 9/43 anonim ***** válasza:
84%

Ha közös a ház a férjeddel, akkor neked is van beleszólásod, hogy odaköltözhet-e!

Elmondjátok neki a feltételeket és ő majd dönt, hogy elfogadja vagy megy oda ahonnan jött.

2020. máj. 29. 09:49
 10/43 anonim ***** válasza:
87%

Anyósod majd felkészít milyen az mikor gyereked lesz, mert ahogy olvasom, ő is olyan :)

viccet félretéve először pároddal beszéld meg, aztán majd az anyóssal kell megbeszélni, mert gondolom nem nyaralni ment oda :D

sőt inkább neki lehetne rólatok gondoskodni ha már ott lakik...

+ ennyi ideggel, ilyen helyzettel ne vállalj gyereket

kitartást és sok sikert, remélem rendbe jöttök!

2020. máj. 29. 09:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!