Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyóssal, apóssal milyen a...

Anyóssal, apóssal milyen a viszonyotok?

Figyelt kérdés
2020. máj. 28. 13:32
1 2
 11/13 Bbeba23 válasza:
Nálunk nagyon jó volt a kapcsolat. Nemrég nyilvánvalóvá vált sajnos, hogy csak azért mutatja felém, hogy szeret, mert attól retteg, hogy ha őszinte, nem láthatja az unokákat. Engem ez eléggé gyomron vágott, mivel egész addig már anya-lánya viszonyban voltunk.
2020. máj. 31. 15:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Anyósommal és apósommal is nagyon jó a kapcsolatunk. Nekik két fiúk van, így kicsit úgy érzem mintha én lennék a lányuk. Mindenben segítenek nekünk. Mikor ideköltöztem, anyósom eljött velem vásárolni és ügyeket intézni, segített eligazodni a városban. Apósom pedig gyakran visz minket autóval ha szükséges. Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennyire befogadó a család.
2020. jún. 1. 22:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Csak azzal lehetsz jóban és szorosabb viszonyban, aki szintén akar! Én ezt megtanultam! Meg hogy ha nem akar, kár az erőfeszítés...

Én nekem anyósommal annyira felszínes, annyira megjátszott dolog, hogy mi jóban vagyunk...

"Jóban vagyunk" azt jelenti a mi helyzetünkben, hogy szóba állunk egymással kedves hangsúlyban, de nem érzünk egymás iránt szeretetet, csak el van játszva. Ez az igazság. Férjem viszont ezt az álszent dolgot úgy éli meg magában, hogy kedveljük is egymást, holott én mondtam neki: ez csak szinjáték, méghozzá azért mert nem hagyom, hogy azzal fogást találjanak rajtam, hogy bunkóskodom! Mert az fegyver lenne a kezükben. Sokat bántott az anyja, a mamája, a huga... Röviden: mindenki szebb és jobb volt tőlem és ezt mindig tudatták is velem, hogy ennyire tartanak. Persze úgy, hogy csak én tudjam, a férjem ne tudja meg hogy ők ezt gondolják rólam. Előtte nagyon kedvesek voltak - általában. Illetve VELE nagyon kedvesen beszélt a hugi is miközben az adott helyzetben engem éppen levegőnek nézett.

Apósomról minden rosszat mondott anyósom, de apósom jobb fej. Vannak hibái igen, de már nem hiszem hogy a fele akár igaz amit róla beszéltek. Apósom nem írt le engem, mint ők. Apósom párja is nagyon kedves velem. Őket tényleg kedvelem.

De ami igaz az igaz: egyikük sem tart ránk igényt, hogy lássanak. De hát így minek is, ha nem szeretnek nem igaz?

Szerintem sosem fogok túl lépni azon a helyzeten, hogy itt vagyunk, hozzájuk lakunk közel

és hát leszarnak, utálnak... A férjemet is leszarják amúgy. Humbuk, hogy szeretik őt. Csak talonba tartják, hogy ha kell akkor a rendelkezésükre álljon, mert ő meg hagyja magát kihasználni mégis csak a családom címen. A helyzet, hogy az én családom az akire számíthatunk akár anyagilag is, vagy kétkezi munkában. Ők maguktól ajánlkoznak. Anyósom sosem ejtett ki a száján ilyet, hogy eljön segíteni. Amikor mégis, kár pont nem ért rá micsoda véletlen.

2020. jún. 5. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!