Milyen kapcsolatban vagytok az anyósotokkal?
Szerencsés vagy kérdező, maradjon is mindig így.
Bizonyos szempontból én magam is.
Bàr elváltam már, a volt férjem szüleit, származási családját nagyon tisztelem, a mai napig szeretettel gondolok rájuk és ez kölcsönös.
A gyermekemnek jó nagyszülei/rokonai és a gyerekem apját is normálisan, tisztességben felnevelték.
Ehhez a korrekt kapcsolathoz talán nagyban hozzájárul az a légvonalban is kicsit több, mint 5.000 kilométer, ami a kèt fővárost elválasztja egymástól. :D :D
4 éve vagyunk együtt a Vőlegényemmel, 6 éve ismerjük egymást. Majdnem ennyi ideje az Anyósommal is +- pár hónap. Nincs bajom Vele, házias aranyos asszony. Tisztelem, hogy egyedül nevelte fel a gyerekeket, erős nő! Néha vannak fura dolgai, de nem is számot tevőek, mindenkinek vannak hibái. Sokszor átjön 3-4 naponta kb. Szívesen látjuk. Barátnők nem vagyunk, viszont tiszteljük egymást és szeretjük. Hálás Istennek, hogy én vagyok a fia mellett és nem tudna más nőt elképzelni. Pocakban az unoka, sírva és ölelkezve reagált rá. Jó ember nagyon egyébként, szeretjük. Szerintem sok ember örülne ha ilyen anyósa lenne.
21/N :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!