Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Milyen kapcsolatban vagytok...

Milyen kapcsolatban vagytok az anyósotokkal?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, a párommal 5 éve együtt. Másfél éve költöztem ide hozzájuk. Az anyósommal ennél nem is lehetne jobb a kapcsolatom! Nagyon szeretjük egymást, fiatalos nő, sok mindenben benne van, lehet vele hülyéskedni. Van, hogy este összeülünk ketten a konyhában, és egy csokilikőr mellett elbeszélgetünk mindenről, de tényleg mindenről.:D Nagyon szeretünk együtt sütni-főzni..:) Van temérdek egyforma ruhánk, sokszor öltözünk össze. Olyan, mintha egy nagyon jó barátnőm lenne, nem is az anyósom. Egyszóval imádom.:D Ritka az ilyen? Vagy ez fura? Szép napot nektek!:) 20/L
2020. máj. 18. 12:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
41%

Szerencsés vagy kérdező, maradjon is mindig így.

Bizonyos szempontból én magam is.

Bàr elváltam már, a volt férjem szüleit, származási családját nagyon tisztelem, a mai napig szeretettel gondolok rájuk és ez kölcsönös.

A gyermekemnek jó nagyszülei/rokonai és a gyerekem apját is normálisan, tisztességben felnevelték.

Ehhez a korrekt kapcsolathoz talán nagyban hozzájárul az a légvonalban is kicsit több, mint 5.000 kilométer, ami a kèt fővárost elválasztja egymástól. :D :D

2020. máj. 18. 15:29
 12/16 anonim ***** válasza:
85%
Én jól meg vagyok anyóssal, szerencsésnek is éreztem magam miatta, de volt egy bibi. Elváltak apóssal. 2 éve voltunk együtt párommal mikor apósom bemutatta a jövendőbelijét. Mi jut ilyenkor eszedbe? Az, hogy tőle aztán nem kell tartani, hisz nem az anyja és nem nevelte a párom, nem lesz féltékeny, ergo ha nem is vagyunk szimpatikusak neki legrosszabb esetben tojik a fejünkre, húszas éveinek közepén jártunk, külön élő felnőttek. Hát nagyot tévedtem én kis naív. Nem szeretett minket, bár ez nem hatott meg, mivel évente 3x ha találkoztunk. Az anyámat nem ismerte, csak látásból, de utcán beszólogatott neki(szerinted normális???). Nem lehetett végig mondani egy mondatot úgy, hogy ne állítsa az ellenkezőjét. Ápolónőként okosabbak hitte magát az összes orvosnál. Amikor megszületett a lányunk, próbálta is telemagyarázni a párom fejét, hogy én mindent rosszul csinálok. Próbált szétrobbantani minket. Lekezelő volt, amit túl sokáig tűrtünk. Szerintem nárcisztikus személyiség zavarral küzd. Már nem vagyunk köszönő viszonyban sem. Ha apósom nem volt ott nem köszönt vissza se nekem, sem a páromnak. Majd nem fektettem bele én se energiát, nem köszöntem már neki. Visszahallottam, hogy mekkora bunkó paraszt vagyok, hogy nem köszönök neki. És ez az ember egy ápolónő egy megyei kórházban, aki kiröhögi, kibeszéli a betegeit a családi ebédeken, arról nem is beszélve, hogy simán elcsen jó pár higiénés dolgot a kórházból. Egy egész szoba teli van náluk kórházi fertőtlenítőkkel, papíralátétekkel, kötszerrel, meg ki tudja még mivel.Szemernyi alázat nincs benne a munkája iránt, játsza az istennőt.
2020. máj. 18. 23:09
 13/16 anonim ***** válasza:
58%
Jóban vagyunk, de ha meghalna, nem sírnék.
2020. máj. 19. 10:56
 14/16 anonim ***** válasza:
79%
Mi 6 éve vagyunk együtt, már a férjem, gyerek is van. Anyósommal az elejétől ilyen szuper a kapcsolatunk nekünk is. Nagyon szerencsésnek érzem magam. Remélem, hogy az én kapcsolatom is ilyen lesz a fiam választottjával.
2020. máj. 19. 13:18
 15/16 anonim válasza:
58%
1 éve vagyunk együtt a barátommal, de még sosem találkoztam vele. Szóval lehet szerencsés vagyok :D
2020. máj. 24. 02:57
 16/16 anonim ***** válasza:
79%

4 éve vagyunk együtt a Vőlegényemmel, 6 éve ismerjük egymást. Majdnem ennyi ideje az Anyósommal is +- pár hónap. Nincs bajom Vele, házias aranyos asszony. Tisztelem, hogy egyedül nevelte fel a gyerekeket, erős nő! Néha vannak fura dolgai, de nem is számot tevőek, mindenkinek vannak hibái. Sokszor átjön 3-4 naponta kb. Szívesen látjuk. Barátnők nem vagyunk, viszont tiszteljük egymást és szeretjük. Hálás Istennek, hogy én vagyok a fia mellett és nem tudna más nőt elképzelni. Pocakban az unoka, sírva és ölelkezve reagált rá. Jó ember nagyon egyébként, szeretjük. Szerintem sok ember örülne ha ilyen anyósa lenne.

21/N :)))

2020. máj. 28. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!