Anyós kitehet képet a gyermekünkről facebookon?
ez modern hülyeség" úúúristen az én gyerekemről ne legyen kép". Én naponta átgördítem a "nézd milyen szép gyerekem van" fotókat és hidd el a KUTYÁT SEM érdekli:P
Már a könyökömön jön ki a sok teljesen egyforma gyerekkép és rá se nézek. A nagyi meg csak örült, hogy nagyi, ennyi. De ennyi erővel barátoknak se küldjétek el neten max átjönnek hozzátok megnézni.
Nagyképűen tiltjátok miközben ti a saját barátaitoknak is elküldtétek, hát képzeld nagyi is a barátainak küldte-.-"
Egyrészröl nem ismerjük az anyòst,gondolom van indok amiért az ö részéröl félö a dolog.
Ugyanez van nálunk.Anyukám sose a mi életünkel foglalkozik a munkahelyén.Sose az a téma hát igy a lànyom ugy az unokàm?!
Az anyôsomnak az az élete hogy a kis barátnöinek,munkatársaknak elmondott mindent.Konkrétan magàn dolgokat vagy akár anyagi dolgokat.
És be is befejeztük vele.Jol vagyunk,pont...
Jò kapcsolatunk volt vele.Megbiztunk benne,mivel család vagyunk nem gondoltam h ö mindennel dicseked,vagy épp sajnáltatja magát.
Pl sogornöméknél elment az elsö baba,elmondták mivel nem várták meg a 12.hetet a hirrel.
Aztán amikor a faluban uton utfélen azt kellett hallgatnia h majd a következö sikerül,vagy ilyen orvost olyan orvost ajánlanak?nem tudom...
Persze az unokàval játszani luxus,vigyázni rá 5 percre?felejtse el...
Csak kritizàlja öket mit nem csinàlnak jól.
Szerintem kevés eldönteni ehhez ennyiröl h jogos a kérés vagy sem.
Nem ismerjük öket.Ahogy anyòst sem.
Ne itéljünk elsöre!
A kérés jogos volt.Anya,apa dönthet erröl.
Nagymama nézegesse a képeket,töltsön sok idöt az unokával.
Akivel ugy is tàrsalog tudja mondani és mutatni a képeket
de nem hiszem h a nagyi 2000 ismerösenek köze lenne ehhez.
Fogadjunk 5-el beszél talàn.
Szoval ez a facebook.Ti is tudjátok.
Nekem is sok ismerösöm van de megmondjam az öszintét?
Csak vannak.Ismerem öket de nem állnak közel hozzám.
Akivel megakartuk osztani ezt az örömöt bejöttek a korhazba vagy utána babalátogatòba.
Nem raktam fel semmit arrol h terhes vagyok.Arrol sem hogy megszületett.Aki fontos volt tudott rola.Képet is kaptak.
A fél év alatt egy képet tettem fel.Nem is kell több.
A ferjet is meg lehet érteni,anyôst is
Anyòs se veszit semmit ha nem osztogatja meg a képeket az unokáròl.
Mi megegyeztünk, hogy csak olyan képet rakhatnak fel a gyerekekről, amin nem látszik az arcuk, na meg persze nem meztelen stb. Vagy ami még belefér, hogy távolról fényképezünk.
Most úgyis nagy divat, hogy csak jelen vannak a képen és nem a kamerába néznek.
Újszülöttnél először a szülők osszák meg, ha akarják. És azt osszák meg a nagyszülők. Így mindenki akarata teljesülhet.
"Én naponta átgördítem a "nézd milyen szép gyerekem van" fotókat és hidd el a KUTYÁT SEM érdekli:P"
A kutyát nem, én nem is az átlagemberektől félteném a gyerekeket, hanem hogy a szülők önként mennyi adatot kiszolgáltatnak. Hogy saját magukról, az egy dolog, de a gyerekeikről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!