Anyós kitehet képet a gyermekünkről facebookon?
Szia! A helyedben megbeszelnem parommal,ferjemmel hogy NEM kuldunk SENKINEK soha fotot a gyerekrol!!! Es ki se tesszuk instara,face-re sem. :) Tehat ott cseszted el es Te cseszted el hogy ENGEDTED!
Megoldas lett volna de mar keso: nem kuldunk fotot a gyerekrol soha senkinek es megtiltjuk hogy lefotozzak.
En kepes lennek (leszek ha kell) ott allni vegig a kiskoru gyerek mellett h mas ne fotozhassale csak anyukaja es apukaja. Ez a 2 szemely. !!!!
Anya vagyok és nem értem ezeket a dolgokat a gyerekképekkel.
Mindenkinek a maga gyereke a tökéletes csoda, egyébként meg
a kutyát nem érdekli más gyereke, engem sem, bevallom. Ha írnak is valamit alá, vagy lájkolják csak udvariasságból teszik, különben tojnak rá.
Ráadásul egyik újszülött olyan mint a másik, a következő percben már rá sem ismerne senki, még ha élőben is látná.
Azzal egyetértek, hogy a gyerekről ne legyenek kint pucér képek, vagy olyanok, amit kamaszként már szégyellne, de hogy egy nagymama miért nem teheti ki a frissen született unokáját, az nekem magas és soha nem fogom megérteni.
Mondom mindezt úgy, hogy nem kedvencem az anyósom, viszont nekem is van nagymamám.
Akkor miért kell egy nyilvános oldalra feltölteni ahol milliók elérhetik a képet. Mutogassa a rokonoknak akkor ha nála járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!