Anyós kitehet képet a gyermekünkről facebookon?
De ha annyira senkit nem érdekel a más gyereke és tök mindegy, akkor miért rakna ki képet eleve? Jaj, ne álszenteskedjünk már. Mindenki magát akarja sztárolni, aki a gyerekéről/unokájáról a közösségi médiába fotót tölt fel. "Idenézzetek mim van!" Mindenki lájkokat akar vele gyűjteni, kirakja, aztán lesi, ki mit kommentel meg ki lájkolja. Aki nem lájkot akar gyűjteni, annak eszébe se jut kirakni, hanem annak mutatja meg, akire tényleg tartozik, például egy védett posztban. De már azzal is a facebookra bízza a képet mondjuk.
Ha a szülő nem engedi, hogy a nagyi képet posztoljon a gyerekről, akkor a nagyi ne posztoljon képet a gyerekről, és kész. Nem fogom fel, mi az összefüggés eközött és aközött, hogy akkor már meg se kérje őt a kérdező a gyerekvigyázásra. Szóval, ha nem tölthet fel képet a gyerekről facebookra, az feljogosítja az élethosszig tartó sértődésre és egyben fel is menti nagyszülői teendői alól? Hihi. Viccesek vagytok :D
Sok hűhó semmiért. Majd az utcán is takarjátok le a babakocsit, nehogy valaki meglássa a gyereket...
Istenem micsoda problémák, irigylésre méltó.
Nem, de hogy állítod meg hogy ne tegye ki?
Amúgy meg szerintem mindenki leszrja. Jóindulatból lájkolja majd 1-2 ember, de senkit sem fog különösebben érdekelni.
Èn se engednèm.
Tipikus nagyika aki facebookon nagyzol majd az unokával
de 1 évben egyszer is nehézséget okoz neki hogy meglàtogassa.
Ha végképp teljesen hajthatatlan, akkor legalább arra kérjétek meg, hogy ne nyilvánosan ossza meg a képet, hanem úgy, hogy csak az ismerősei láthassák.
((nemrég találtam a facebookon kiskamaszkori képeket magamról, amiket apám osztott meg nyilvánosan, az én beleegyezésem nélkül, amikor nekem magamnak még nem is volt Facebook fiókom. Olyan emberek likeolták és kommenteltek alá, akikkel életemben nem találkoztam. Arról nem is beszélve, hogy borzasztó rosszul sikerült fotók. Ez számomra rohadt ijesztő, tolakodó és sértő is.))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!