Saucony kérdése:
Decemberben lesz 1 éve hogy, szetmentunk a párommal van egy közös nagy lányunk aki már nagy Nem igazán tartottuk a kapcsolatot ő se keresett és én sem őt. De mégis ma meglátott a barátnőmmel és letiltott Facebookon de miért?
Figyelt kérdés
Csak annyit beszéltünk ami a közös gyermekünk el kapcsolatos de nem ertem ilyenkor mi baja?2019. okt. 20. 22:50
1/20 anonim válasza:
Mert biztos fáj neki még a szakítás és nem akarja a barátnős képeidet látni facen.
2/20 A kérdező kommentje:
Nincs fent képem de egy év közelében is itt tart? Akkor mert nem szólt hogy lát meg esélyt? Úgy gondolom ha nem keresett akkor lezárt engem.. akkor most mi a gond?
2019. okt. 20. 23:58
3/20 anonim válasza:
Lehet, hogy csak nem kíváncsi rád. Konkrétan letiltott, vagy csak törölt az ismerősök közül?
4/20 Savlekotő válasza:
Fáj neki h tovább léptél,lehet fáj az is h szintet ugrottál és bepöccent..
5/20 anonim válasza:
vajon ő továbblépett,van valakije? mert ha nincs talán az hogy látta hogy te újra boldog vagy valaki mással rosszul esett neki.
6/20 anonim válasza:
Szerintem meg te sem leptel tul rajta ....
8/20 anonim válasza:
Mi az a Facebook? Neked ez fáj a legjobban? Ilyet?
9/20 A kérdező kommentje:
3/8 teljesen letitott
2019. okt. 21. 07:53
10/20 A kérdező kommentje:
6/9 lehet igazad van mert ez a téma nem foglalkoztatna. Így egy év elteltevel is sokat gondolok rá.
2019. okt. 21. 07:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!