3 hete szültem és anyósom egyszer sem jött le magától mert fél óra biciklivel ide, csak akkor jön ha párom hozza le kocsival, ez szerintetek normális dolog?
Provokáló kérdés De:
A férjed mit eszik, ha te nem főzöl?
A férjét is etetni kell, mint egy kisbabát egy nőnek?
Fél óra biciklizés nem kevés egy idősebb embernek. Főleg télen.
Én a helyedben örülnék, hogy anyósom nem jár ránk folyamatosan, rendelni meg lehet. Fizess be valahova menüre, nem drága.
Amúgy tiszta szégyen hogy ilyen a legtöbb férj. Mit ennének ha anyci , vagy a pót-anyci akit meg is dugnak (a feleség) nem főz rájuk?
Éhen halna a sok nyomoronc, mert amilyen életképtelenek azt se tudják hogyan kell egy szendvicset csinálni.
Én is ezt akartam irni,
nàlunk a férjem megtanult pár ètelt megfözni mert addig én föztem
de segiteni akart igy nekem jol esett ha összedobott valami kaját
volt sokszor mirelit kaja is😀🙏🏻de igyekezett
A kerdezönek van ferje is,ö miert nem tud fözni????Nem kell többfogásos menü de rántott hùs sültkrumplival nem tart semeddig😀
Szerintem is provokatig kérdès engem is ez a férjed mit eszik? szöveg fogott meg
Látod akkor egyen egy zacskò csipszet😀
Vagy amit éppen talál,ha nem hajlandò megmozdulni
az h maga miatt nem föz,okè
de ilyenkor hatalmas segitsèg ha néha néha besegit a férfi a konyhában.
az én férjemnek semmi érzéke hozzá😀de tanulgatja😀
néha mèg sütni is szokott😀pl meglepett multkor sajtos stánglival😀
igaz h az anyját hivta fel skypon és végig kisérte a sütést de nagyon finom lett😀
Örülj neki! Sokkal jobb így, mint egy fontoskodó energiavámpírral! Hidd el!
Saját véleményem szerint nekem még ez is sok lenne amúgy :D Nem kell semmilyen anyós! Majd megyünk hozzá havi egyszer, az épp elég! Még sok is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!