3 hete szültem és anyósom egyszer sem jött le magától mert fél óra biciklivel ide, csak akkor jön ha párom hozza le kocsival, ez szerintetek normális dolog?
Szerintem fél óra biciklizés sok ebben az időben. Más meg örül, ha az első hetekben nem zargatják sokat.
Ezek szerintem megy hozzátok, kíváncsi a babára. Ennyi elég.
Elhiszem, hogy nincs erőd még főzni is. De meg lehet oldani. Rendeljetek. Van már egy csomó menüs hely, viszonylag olcsón. Vagy a férjed is hozhat valamit, ha jön hazafelé a munkából.
Te szüleid nem a közelben laknak?
Tehát meglátogatott titeket, akkor mi a problémád? Miért kellene egy idősebb embernek a tél közepén egy órás bicikliútra indulnia egyedül, csak azért mert te szültél?
És hogyan képzelted, főzzön meg rátok, majd vigye el biciklivel?
Miért nem kéred meg a férjed, hogy főzzön, az övé a gyerek, nem az anyjáé, ezt ne felejts el.
"Nem is főz rám"
Az uszító trollkodást fejezd be légyszíves.
A szüleim nagyszüleim mindig hoztak valami apróságot.
Sose vártam el h fözzenek mossanak rànk.
Nem is volt szükségünk rá.
Ha mi megyünk baba látogatòba valami sütit viszek.
Ha közeli ismerös még fözök is.Szerintem ez illem kérdése.
Egy nagyi sem jött ide aztán kikapták az ágybol òrákig babázni.
Söt kérdezés nelkül ki sem vették az ágybol.
Nekem is tulzas az h odamegy raadasul gondolom elvarja h a párod ugorjon mert ö babázni akar.
Sosem megyünk segitség nèlkül sehova szerintem.
Szerintem kamu kerdes de ha nem.
Ici picit igazad van.Gondolom nem ti hivjatok
Ö akar menni.akkor szerintem a minimum h visz egy kis sütit.
Vagy egy etelhordoba egy kis etelt.Föleg ha kocsival viszik.Elférne nàla.
Te is tulreagalod de az anyosod sem ismeri az illemet.
En szarul ereznem magam h odapofatlankodok egy friss anyukahoz es annyi nincs bennem h megkerdezzem elmosogassak e
vagy megkerdezni kell e segitseg
ugyis nem lesz a valasz,de az illem ezt kivánja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!