Szerintetek? Nem tudom, hogy ez normális dolog e!?
Egy kisvárosba lakók a ferjemmel(2eve vagyunk együtt)
Az anyósom a férjem volt nőjéhez eljár és nagy barátnők és ezt közli is velünk amikor nála vagyunk!
Szerintetek túlzás ha ki vagyok akadva
Ne legyél kiakadva. Szerintem az anyósod a te reakciódat figyeli, majd elmeséli a barátnőjének. Ha azt látja, hogy téged ez nem érdekel, már nincs miről pletykálniuk.
Otthon, egyedül, tanúk nélkül káromkodhatsz, ha akarsz...
Szerintem az anyósod példamondatokat mond hogy javítsa a helyesírásodat, s azt az elvet vallja, hogy igaz mondatokat kell mondani példamondatnak mert azt könnyebb megtanulni.
Ha például azt mondaná, hogy három pepita egér most lektorálta a szakdolgozatát, az nyelvtanilag helyes lenne ugyan, de a tudatalattidban ellenállást okozna s gátolná a tanulás folyamatát.
Az is lehet, hogy korábban ép ő követte el ezt a hibát s mostanra tanult a hibájából, s ezért nem ismételte meg.
Értem, hogy zavar, de végső soron azzal barátkozik, akivel akar.
Ami inkorrekt a részéről, hogy beszél nektek arról a nőről. Férjednek kéne megmondania neki, hogy ne hozza elő ezt a témát előttetek. Őt egyébként nem zavarja?
Miért ne barátkozna?
Az meg tényleg nem tartozik rátok, hogy miféle barátnői vannak, mit jelent hogy "közli" veletek?
HA erről mesél, intsd le, hogy nem illik a ismeretlen emberről dumálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!