3 hete szültem és anyósom egyszer sem jött le magától mert fél óra biciklivel ide, csak akkor jön ha párom hozza le kocsival, ez szerintetek normális dolog?
Nem főz rád??? Miért kellene főznie?
Nem "segít"? Úgy érted, nem végez házimunkát?
A férjed hozza?
Ne haragudj, de ku.rva hideg van most a biciklizéshez egy idősebb embernek.
Amúgy meg magatoknak szültél, nem az anyósnak.
Hát ebben az időben én sem bicikliznék 2x fél órát, pedig fiatal vagyok bírnám, de hülye nem vagyok....
Attól még, hogy szültél szerencsére megvan mind a két kezed-lábad, egyáltalán nem kell, hogy kiszolgáljon anyósod. Szültél, nem pedig ágyhoz kötött beteg vagy. Egyébként szerintem már az is hatalmas segítség, hogy babázik, így te kicsit ki tudnál kapcsolni és mással foglalkozni. Nyilván az ember imádja a babáját, de már az is felüdülés tud lenni hetek után, ha nyugodtan be tud tenni egy mosást és ki tud teregetni. Nem köteles főzni rád egyáltalán. De ha pedig segítségre van szükséged, akkor ki tudod ám nyitni a szádat, gondolom. Inkább örülj, hogy nem kontárkodik bele a dolgokba, és nem tukmál rád erőszakkal, kéretlenül semmit.
Nem köteles kiszolgálni, segíteni. Te gyereked, nem neki szülted.
Főzzön rád a párod vagy anyád.
Amúgy meg lehet megterhelő neki a biciklizés, könnyen megfázik, stb.
El lett kapatva a kis p.itsád kedves kérdező. Most meg nyíg a szád, hogy anyós a babával foglalkozik, és nem veled.
Amíg anyósod a babával van, addig nyugodtan tudsz/tudnál ebédet főzni.
A férjed mit eszik, ha te nem főzöl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!