Ki az első egy férfi életében?
Figyelt kérdés
Egy férfi életében ki az első a család vagy a barátnő??
Kötelessége mindig segíteni a szüleinek félre dobva a barátnőjét?
Mit gondoltok erről a viselkedésről?
2020. jan. 19. 19:49
41/48 anonim válasza:
Siman lepontoztak engem a kisfius anyukak akik nem gondoljak at HA az o parjuk,ferjuk anyja akadna ra a parocskajukra,ferjecskejukre mi lenne. Osszetorne a mecses. Kerdezo az az elso egy ferfi (nem egy ugri bugri paprikajancsi akirol te irsz) eleteben aki szamara fontos. A szerelme + gyerekei stb stb. De szerintem akarmennyire imadja pl a kisgyereket a no aki neki szulte mindig "elotte" lesz de ez osszehasonlithatatlan. Van pasi aki a kislanyat,fiat jobban szereti mint a nojet,feleseget.. Cifra egy vilagot elunk!
42/48 anonim válasza:
Sirok XD "Majd eljön az idő az életében, amikor Te leszel neki a legfontosabb, aztán amikor lesz gyereked, akkor pedig ő lesz a legfontosabb személy az életében." A nagy lo f t !!! A gyerek anyukaja lesz apukanak az elso!! Es ugyszinten fontosak a gyerekei. Nehogymar aki szulte hatrebb keruljon. :D Eszem megall.
43/48 anonim válasza:
Mindenki le lett pontozva aki azt mondta neki a párja, a gyerekei anyja a fontosabb a szüleinél. Ejha, de sok itt a boszorkány anyós jelölt. Gondolom mind fiús anyuci.
44/48 anonim válasza:
A férjemnek a gyerekeink a legfontosabbak. És nekem csak ez számít, az nem érdekel, hogy én vagyok-e a második vagy az anyja.
45/48 anonim válasza:
"Edesapamnak agydaganata van "
A fröcsögéseidből úgy tűnik, hogy ez öröklődött nálad is...
46/48 anonim válasza:
43 jol mondja! Sok itt a gonosz anyos! Egye meg oket a fene!
47/48 anonim válasza:
7 éve vagyunk együtt a férjemmel, hiába szeretem a férjem az anyukam fontosabb!!
48/48 anonim válasza:
A kis kutyája az első...
Nekem az első a kutyusom nagyon ari.😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!