Milyen bort illik vinni első bemutatás alkalmával a férfi családtagoknak? Egy középkorú férfi melyiket fogyasztja szívesebben magában vagy egy kis kajához, mondjuk egy különleges ebéd mellé?
Mindenkinek más az ízlése.
Nekem pl csak a száraz fehér és rozé ízlik, de azok nagyon.
Próbálj körbekérdezni, hogy mit szerethetnek?
Szárnyasokhoz, halakhoz száraz vagy félszáraz fehér bort szokás inni. Sertés- és marhahúshoz, vadhúshoz száraz (esetleg félszáraz) vörösbort. Gyümölcsös húsokhoz félédes, édes fehérbort. A rozé átmeneti bor, tehát szinte minden húshoz fogyasztható. Magában inkább vörösbort szokott inni az ember. Eléggé meghatározó az egyéni ízlés: magában én inkább száraz bort iszom, mint édest, de ismerek más középkorú férfit, aki az édes vörösborokat kedveli.
Van, aki nem tartja az előbb leírt, étkezésekre vonatkozó ital-ajánlást, hanem egész másokat iszik hozzá.
Ha nem ismered a konkrét személy ízlését, akkor a helyedben száraz vagy félszáraz vörös- vagy fehérbort vinnék.
Ahogy #3 írja: vigyél félszáraz rozét.
Fehér is és vörös is, no meg száraz is és édes is.
Félúton van a szeretem-nem szeretem között, tehát majd' mindenkinek smakkol.
Kérdezd meg, ciki ha beállitasz egy borral, amit utálnak :(
Bár én ezért nem vittem semmit, annyira nem azon múlik.
Járj utána, hogy milyet szeret.
Mindenesetre ne valami kannás katyvaszt.
Illik valamelyik boros tékában minőségi bort vásárolni.
Ez alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!