Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ki az első egy férfi életében?

Ki az első egy férfi életében?

Figyelt kérdés

Egy férfi életében ki az első a család vagy a barátnő??

Kötelessége mindig segíteni a szüleinek félre dobva a barátnőjét?

Mit gondoltok erről a viselkedésről?

2020. jan. 19. 19:49
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
A kérdésemet kiegészítve még annyi hogy, hogy adjam a tudtára anélkül, hogy meg bántam és elhidje.Hogy neki is olyan a családja hogy mérgezi a kapcsolatát es csak kihasznaljak mert o ugy all ezekhez hogy eleg neki az hogy felneveltek es hogy teto van a feje folott.... Erre kiternek hogy hiaba istapolja oket most annyira hogy ezert meg azert segit nekik mikor oregek lesznek ugysem fognak masra szamitani mint ránk!
2020. jan. 19. 20:20
 12/48 anonim ***** válasza:
93%

Értem a problémád, de pl te miért nem tartasz vele alkalmanként? Talán akkor tudatosulna bennük, hogy te is létezel.

Egyébként egy komoly kapcsolatban azért idővel a barátnő, feleség, ergo saját család veszi át a helyet. Természetesen akkor is segítünk szüleinknek. Ugyanakkor a szülőknek is el kell fogadni, ha a gyerek felnőtt, saját élete és családja van. Vagy épp arra törekszik, hogy az legyen.

2020. jan. 19. 20:22
 13/48 anonim ***** válasza:
98%

Most csak tényleg röviden

"Elhidje"

Segíts már! Ez mi???

2020. jan. 19. 20:22
 14/48 anonim ***** válasza:
78%
A család az első, a barátok utána. Egy otthon lakó gyereknek a szülei jelentik a családot.
2020. jan. 19. 20:28
 15/48 anonim ***** válasza:
85%
Igen, te reagálod túl.
2020. jan. 19. 20:30
 16/48 A kérdező kommentje:

termeszetesen én reagálom túl azt hogy 3 éve vagyok vele együtt és meg mindig nem nőtt be a feje lágya!

Nem jött még rá hogy nem anyámmal meg apámmal fogom leélni az életem és ha már nagyfiúnak gondolja magát ne az anyuci szoknyája alá bujkáljon.

2020. jan. 19. 20:37
 17/48 A kérdező kommentje:

Sok tudatlan meg ne magyarázzon!

Nem kötelező olyan gyökereknek válaszolni akik azt sem tudják merre vannak arcal előre!

2020. jan. 19. 20:38
 18/48 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem te túl elfogult vagy. Ilyenkor szokott az lenni, hogy bezzeg, ha a te szüleidnek kell segítség, akkor rögtön, csettintésre ugorjon a párod. Inkább pozitívum, hogy segít nekik, ettől még nem lesz anyuci pici fia. Nem dob téged félre és ez nem azt jelenti, hogy nem szeret téged. Az én férjem is sűrűn segít a szüleinek/nagyszüleinek, mégsem borulok ki, ha a megbeszélt programunk helyett mondjuk menni kell szőlőt metszeni, hanem megyek én is és annál előbb végzünk, közben együtt vagyunk. Tudod én erre mit mondok? Hogy röhejes azon parádézni, hogy adott egy jószívű, rendes férfi, aki segít a családjának, te meg féltékeny vagy a szüleire. Még együtt sem éltek, de már beleavatkoznál abba, hogy mikor mit csináljon. Ez nem rólad szól, ne úgy fogd fel, hogy ellened irányul a viselkedése. Ő ilyen, segít a családjának, amiben tud. Egyébként meg egy kapcsolat alapja a kommunikáció. Ha valami bánt, mond el neki, ne idegenek szemszögéből várj tanácsot, megértést vagy a párod leszólását. De mégcsak azt sem tudod, hogy hogyan közölj vele egy dolgot, ami zavar téged! Nemár kérdező, 3 év után sem megy? Mi értelme a kapcsolatnak, ha nem vagytok képesek beszélgetni? Te vagy vele, te ismered, neked kéne kinyitni a szád, ha valami gondod van. Ha a kommunikáció nem működik, akkor a kapcsolat sem fog. Itt nagyobb gondok is vannak/lesznek, ha ezt sem tudjátok megbeszélni.
2020. jan. 19. 20:42
 19/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2020. jan. 19. 20:46
 20/48 anonim ***** válasza:
86%
Hány évesek vagytok? Miért nem éltek együtt?
2020. jan. 19. 20:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!