Veszélyben a jövőnk/jövőm párommal! Mit tegyek, hogy megoldódjanak a dolgok?
Nem pártolom az anyóssal élést, de ebben az esetben tök igazuk van. A félretett pénzből csináltassatok fent saját konyhát (vagy kérjétek azt nászajándékba), meg beszéljétek meg, hogy ne ott teregessenek és ennyi.
Ha már felelőtlenül vágtatok bele a gyerekvállalásba, az esküvőbe, nos, lényegében mindenbe, akkor ez nem az a pont, ahol makacskodásból csakazértis el kell cuccolni.
Ha a párod nem hülye, akkor felköltöztök a tetőtérre.
Ő fizetne egyedül mindent, ha anyagi segítség kell, neki kell majd kuncsorogni a szüleihez.
Én ennyire kiszolgáltatott helyzetben még nem voltam, de szerintem itt neked nem sok beleszólásod van. Max. hogy otthon maradsz a szüleidnél, mivel egyedül egy babával nem tudod biztosítani a lakhatást és a megélhetést sem. A Gyes csak zsebpénz.De
"A szüleim egyébként az albit támogatják." Anyagiakban is támogatják? Mert akkor a fent írtak semmisek. Ha csak szóban támogatnak és majd oldja meg a fiú és a családja a többit, akkor viszont nevetségesek vagytok. Ilyen családtól kímélje meg a fiamat az ég.
Új család, új otthon - így helyes ez.
Sokba kerül, valószínűleg, na és?
Aki csupasz se.g.gel érkezik a házasságba, az ne finnyáskodjon.
Szar lesz anyóséknál? Jah.
Be fognak ugatni? Jah.
Hirtelen nem is tűnik olyan kényelmetlennek a koron, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!