Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy megoldódjanak...

Mit tegyek, hogy megoldódjanak a problémák itthon?

Figyelt kérdés
Már jó sok ideje csak a veszekedés van itthon, anyával nem jövök jól ki, sírásból telik ki az egész napom.Nem tudok mit csinálni már,alig várom,hogy befejezzem az iskolát és elmenjek külföldre de addig még van 3 év.Nem tudom,hogy birom ki,mit tegyek,hogy ne legyen állandóan veszekedés ?És megértsenek engem és hagyják,hogy boldog legyek ?

2013. aug. 14. 17:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre nem tudunk válaszolni, mert nem tudjuk, hogy milyen problémáitok vannak.
2013. aug. 14. 17:41
 2/10 anonim ***** válasza:
No! Ebböl legyél okos!
2013. aug. 14. 17:42
 3/10 A kérdező kommentje:
megpróbálom röviden leírni.
2013. aug. 14. 17:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Átlagos tini problémák, így első ránézésre, de megvárom amíg leírod hosszabban..aztán beszélhetünk.
2013. aug. 14. 17:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Már egy jó ideje ez megy itthon, gyerekként kezelnek, a barátommal lassan 2 éve együtt vagyunk,és eddig úgy volt, semmi bajuk vele a szüleimnek, de egy jó ideje alig engedik,hogy feljöjjön nálunk, már itt sem aludhat, alitólag attól fél,hogy lefekszem vele és terhes leszek, de tudok magamra vigyázni.. a másik dolog, nem értenek meg engem, folyamatosan én vagyok a hibás mindenért,sohasem tehetem azt ami nekem jólesik,a családban is problémák vannak, anyagi helyzettel is.Én próbálok rájuk hagyni, és azt tenni amit ők jónak látnak,de egy idő után nekemis elegem van.Nem olyasmiről van szó,hogy megszabják hova menjek, vagy meddig lehetek fent vagy ilyesmi apróságok.inkább csak akkor vagyok időhöz kötve amikor a barátommal vagyok. Miért nem tudják elfogadni,hogy szeretem őt?Miért nem hagyják,hogy boldog legyek?Mióta csak az eszemet tudom így csinálnak velem,sohasem értik már meg,hogy nem vagyok gyerek aki ne tudna vigyázni magára.Alig várom hogy felnőzz legyek és kiköltözzek külföldre. szerintem ez nem normális dolog.Lehet csak én érzek így,de nem tudok már mit csinálni. Jobban nem tudom elmagyarázni, szerintem ezt csak azok értik meg akik hasonló helyzetben vannak. És sértő komenteket, vagy olyat ami nem segít ne írjatok kérlek. ígyis eléggé elment az életkedvem. remélem valaki tud segíteni.
2013. aug. 14. 17:54
 6/10 A kérdező kommentje:
felnőtt*
2013. aug. 14. 17:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj meg, de hány éves vagy? Mert írtad hogy 3 év van vissza suliból, és ha azt nézem hogy mondjuk egy gimiből van még annyi vissza, akkor igenis gyerek vagy még.
2013. aug. 14. 17:57
 8/10 A kérdező kommentje:
1 szóval sem mondtam,hogy felnőtt vagyok, csak nem vagyok 2 éves aki ne tudná hol a határ. 17 vagyok.
2013. aug. 14. 17:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Őő, minden sértés nélkül, de a szövegedben többször is megemlíted hogy nem vagy gyerek már. De ne akadjunk fenn ezen. Igazából amíg a 18-at be nem töltöd addig az vagy, sőt amíg apád kenyerét eszed az ő házában, addig az van amit ő mond. Tudom fárasztó lehet, hogy mindig mindent jobban tudnak mint te, és az is hogy "ők csak a jót akarják" neked. A barátoddal konrkétan mi a bajuk? Mert először azt írtad hogy nem volt vele gond, aztán valahogy mégis lett. Történt valami? Az pedig hogy aggódnak érted, hogy nehogy teherbe ess..azzal nem tudsz mit csinálni egészen addig, amíg észre nem veszik ők is hogy valóban érett vagy, és megbízhatnak benned.
2013. aug. 14. 18:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs,hogy mi bajuk lett hirtelen a barátommal, eleinte tök jól kijöttek, töbször is nálam aludt,stb. És egyszer anyám megkérdezte,hogy lefeküdtünk már-e? és mondtam hogy nem. nem volt semmi ami igaz is.Anyit mondott rá,hogy oké csak mondjam el neki ha történik valami,én erre mondtam hogy oké.úgy kb ezóta van ez.Vagy a barátomban nem biznak meg,hogy teherbe ejt vagy bennem. nem tudom.de szerintem egyszer mindenki életében eljön az a pillanat amikor elveszíti a szüzességét,és nemhinném hogy ezért teherbe is esik. van óvszer és sok féle tabletta. miért nem érti meg anyám,hogy tudom mit csinálok? Ez a "megbízás" dolog pedig.. én SOHA nem csináltam olyat amiért lenne okuk ne bízni bennem.például nem cigiztem nem ittam, nem vágdostam magam, nem lógtam suliból, nem voltak ilyen huligán haverjaim.egyszerüen smemmi.mindig a kedvükben jártam.próbáltam megfelelni nekik,de sehogy se jó.
2013. aug. 14. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!