Hogy éljem túl ezt az egy évet itthon?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok,végzős.Még van egy évem itthon.Az életem 15 éve egy pokol,apám és anyám borzalmas házassága miatt.Nyaranta dolgozom,hogy tudjam fedezni a szükségleteimet,mert anyámékra (bár bőven telik rá) ebben nem számíthatok.Elvállaltam hétvégén plusz műszakokat,ezért anyám ordítozik velem,és szid,hogy mire költöm a saját pénzemet.Fikázza azt a szakot,ahová menni szeretnék.A volt és a jelenlegi barátom közül egyiket sem engedte ide hozzánk,de nagyon leolt,ha én mentem/megyek hozzájuk,nem akarta hagyni,hogy ott aludjak,egyszer betelt a pohár és kikapcsoltam a telefonom,utána jól meg lettem ruházva,pedig,ha jól tudom,18 évesen van jogom oda menni,ahová akarok.Mindig szófogadó,jó tanuló kislány voltam,2 éve viszont elegem lett ebből a terrorból,és nekik ez nagyon nem tetszik.Rájuk vagyok utalva még 1 évig.Úgy érzem,hamarosan pszichiátriára kerülök.A barátaim is elhagytak miattuk,pedig azelőtt népszerű voltam.Mit tegyek?2013. júl. 27. 14:03
1/8 anonim válasza:
a középsulidnak nincs kolija? mert akkor mehetnél oda
2/8 anonim válasza:
A barátod nem tud neked (ha másat nem) ,lelki támaszt nyújtani?
Amúgy,szerintem próbáld meg úgy felfogni hogy ha már ennyi időt kibírtál,ki fogsz még egy évet.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem engednének el koliba.Anyám óránként hív,melóban is,úgyhogy esélytelen.Sajnos a barátommal az a helyzet,hogy kettőnk közül én vagyok az erősebb lelkileg.
2013. júl. 27. 14:56
4/8 anonim válasza:
menj koliba, 18 év felett nem tilthatja meg
5/8 A kérdező kommentje:
De nem is mernék elmenni,mert jön a lelki terror megint,ha megemlítem...
2013. júl. 27. 15:05
6/8 anonim válasza:
nem mindegy már? ha tényleg el akarsz menni akk az az egyetlen lehetőség vagy esetleg nagyi, nagynéni/nagybácsi, keresztszülő vagy ilyesmi nincs?
7/8 anonim válasza:
Míg náluk laksz azt csinálod amit ők mondanak. Ez van. Ezt kell elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!