Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha piszkálnak...

Mit tegyek, ha piszkálnak itthon, mert nincs munkám?

Figyelt kérdés

Sajnos anyánk egyedül nevel hármunkat, ezèrt nehezen èlünk meg. Az idösebbik tesóm elvesztette a munkàjàt, de vannak alkalmi melói, amiböl besegít. Kisebbik tesóm okj-n tanul, de nem hajlandó dolgozni mellette, nem is vàrják el. Èn most vègeztem okj-n, mindvègig diákmelóztam suli mellett, beadtam a költsègekbe, de most nem találok munkát a szakmámmal (logisztika).

Próbáltam már takarítástól, mekitöl, korrepetálàstól kezdve mindent, hiába. Már minden pènzem odaadtam, nem tudok többet...

Viszont állandóan azt hallgatom, hogy eltartanak, hogy biztos nem is akarok munkát keresni, hogy akkor ne egyek ès hasonlók. Nem bírom már :/

2013. júl. 30. 12:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos csak annyit tehetsz, hogy továbbra is munkát keresel. Nagy lehet a feszültség otthon, hogy csak anyukád dolgozik.
2013. júl. 30. 12:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Nyilván tovább kell keresned melót, ne add fel, keress más városokban is, hátha ott találsz és akkor költözz.
2013. júl. 30. 13:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnos semmit se tehetsz, keresgélj, adj bele mindent. Mióta nincs munkád? Én csak egy hétig voltam munkanélkül, de az anyósom kikészített, pedig baromira nem ő tartana el ha nem lenne munkám, hanem a férjem!
2013. júl. 30. 13:57
 4/4 anonim ***** válasza:
ne aggódj ,ez a földhöz ragadt szülők szokása,az értelmesebbje látja hogy szörnyű a helyzet, nem vagy egyedül ezzel, hidd el!Keress tovább,és költözz el ahogy tudsz!
2013. júl. 30. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!