Anyukák, ti mit csinálnátok, ha a 18 éves lányotok közölné, hogy veszélyben van és megakarják ölni?
(Lehet, hogy nem jó kategória...)
Szóval egyáltalán el hinnétek-e neki, hogy tényleg akkora a baj, hogy idáig fajult, vagy a rendőrséghez fordulnátok?Vagy egyebek..
Ha én ilyesmivel előállnék anyának biztos hogy komolyan venné, és azonnal lépéseket tenne. Rendőrség, vagy akármi. Az ilyesmi nem játék.
18/L
A történettől függ. Ha azt mondja, az egyik exe fenyegeti, vagy ismeretlen zaklató, vagy ehhez hasonló életszerű történet, akkor hinnék. Ha nagyon kamuszagú, mondjuk a CIA követi, akkor azért gyanakodnék erősen. :)
Ha komoly a dolog, akkor irány a rendőrség, akár anyukáddal, akár nélküle! Az életveszélyes fenyegetés nem játék, bosszútól hajtva sok emberből előjön az állat. :(
Azt, hogy hinnétek-e neki igazából úgy értettem, hogy pl. ha eddig soha nem volt vele semmi ilyesmi, elgondolkodna az ember, hogy a fenyegető komolyan gondolja egyáltalán, vagy hogy került olyan a lányom közelébe?
Egyébként köszönöm a válaszokat, én is hasonló dologra számítottam.
Figyelj, az ember követ el hibákat, főleg fiatalon néha nem mérik fel, kinek érdemes bizalmat adni, és ennek lehetnek ilyen következményei. De hidd el, nincs az az anya, aki emiatt akkorát csalódna, hogy veszélyeztetné a gyermeke életét! (Illetve ha ilyen anya lenne, jó eséllyel otthonban lennél, de mivel ő nevel, biztosan gondoskodik rólad.)
Ha bármi történne veled, és kiderülne, hogy nem szóltál neki, mert nem bíztál benne, hidd el, akkor csalódna csak igazán. :( Ne kockáztass, légy őszinte!
az ebben a baj, hogy a rendőrség sem tesz általában addig semmit, amíg valami konkrétum nem töreténik (vér nem folyik, vagy hasonló) tehát ezt A-tól Z-ig át kellene rágni, mert még nyomozást sem fognak indítani mert nincs megalapozva. egy életveszélyes fenyegetés (pláne bizonyíték nélkül)megint szinte semmit nem ér.
szóval én először tájékozódnék a kérdésben a lehető legrészletesebben beszámoltatnám a lányom és keresnék olyat a sztoriban, ami bűncselekmény értékű, hogy bemehessek vele a rendőrségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!