Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Ti mit csinalnatok...

Mit tegyek? Ti mit csinalnatok a helyemben?

Figyelt kérdés

17 eves lany vagyok, es ugy erzem ezt mar meg kell osztanom masokkal is. Egyszeruen nem lehet anyuekkal egyutt elni, nem birom mar! Apa mindig is egy koszivu, gyerekes, mogorva, maganak balo ember volt. Soha nem mond semmi pozitivat, csak szidja a munkahelyet, amit persze felevente valtogar mert neki semmi sem jo. nem koszon nekem, semmibe vesz, neha megut, bar luskoromba tobbet utott. allitasa szerint en egy nagy barom vagyok meg hasonlo szepeket mond ram, de akkor nem irhatnam ki a kerdest.

anyanak sok gyerekkori serelme van , mint pl. hogy az anyja nem foglalkozott vele, bar ezt ketlem mert a tesoi nem ezt mondjak, de lenyegtelen. szoval az a vicces hogy nem foglalkozik velem, semmi ruhat nem kaptam nyarra, se cipot, se penzt, soha nem ad zsebpenzt, nem tamogat, nem beszelget velem, nem akar megolelni, orditozik, serteget, bunkozik velem.

egy atlagos nap nalunk ugy zajlik hogy anyuek elmennek dolgozni, anya 3 ra jon haza, apa kb. 6-7re. mielott anya hazajon rendetrakok, megteriyek, szedek neki kajat, hozok ne friss viragot. hazajon, rogton panaszkodik hogy faradt, ehes, szomjas, elefge van, meg sohajtozik meg parat, majd elnegy tvt nezni kb 6ig, mielott apa hazajonne csinal neki vacsit. apa ugyanigy rogton bunkozik, szid mindenkit, mert mindenki egy h.lye, akkor elbeszelgetnek, isznak par sort, apa lehajt nehany paleszt aztan tvznek.

le szem sz.rjak hogy velem mi van, nem koszonnek meg semmit, es nagyon ronda dolgokat mondanak ram!

egy eve megeroszakoltak, elmondtam anyanak, erre azt mondta hogy ot egyszer majdnem megeroszakoltak es az anyja.nem lepett ra semmit, majd elkezdett sirni. mondom MIVAN? tehat ilyen szinten le vagyok ....

penzt ugy ahogy tudok gyujteni oriflamemmel, havi 5000 ftot atlagban, ami semmire sem eleg mert anyaek semmit nem vesznek nekem , pedig nem vagyunk szegenyek, nem minimalberbol elunk, vagyis elnek :D

nagyon sok bantast kapok, egy exem teljesen hulye es mindig megkeres valahogy a neten, ramir, zsarol, egy igazi gyoker! ezer bajom van es meg anyuek is itt vannak.. eskuszom ha megolnem magam se vennek eszre !

es a vicces az hogy apa anyaval is egy p.araszt, csak mar megszokta, es soha nem is ker tole bocsanatot.

egyszeruen nem tudom mit kezdjek, de itt becsavarodok az 100!

ja, bulizni nem engednek, se semmilyen rendezvenyre, ottaludni valakinel veletlen se, 11re otthon kene lennem ezert nem is megyek sehova, de a 14 eves hugom mehet mindenhova, mindent megkap, o a szent, es ottaludhat egy masik varosba a baratnojenel, es este meg kimehet bulizni is.

eskuszom en vagyok hamupipoke...

mit tegyek?

2013. aug. 14. 19:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Tanulj, kerüld velük a konfliktust, és amint lehet, költözz el.
2013. aug. 14. 19:44
 2/2 anonim válasza:

Szia!

Nem lennék a helyedben!!!

Igazából nem nagyon tudsz MÉG mit csinálni. Szerintem a legjobb tanács az amit itt adhatnak neked ill amit én adok neked az az hogy véletlenül se hagyd ott a sulit hisz az még neked a legfontosabb. Másodszor, ne kezdeményezd a veszekedéseket ill a konfliktusokat! Ha úgy érzed,hogy nem foglalkoznak veled vagy át néznek rajtad inkább menj be a szobádba és ne vegyél róluk tudomást. Írtad, hogy 17 éves vagy. Tehát 1 év múlva már nem lesz az hogy ide nem mehetsz meg oda nem mehetsz! Ha 17 évet kibírtál így akkor mi az az 1 év:)Tervezed a fő sulit? Mert akkor utána ( ha nincs pénzed albira vagy egyébre) gondolkodhatsz koleszon is. Ott aztán nem kell a szülőkkel foglalkozni és új barátokra is szert tehetsz. Még szerelemre is:)Sajnálom azt amilyen helyzetben vagy, de próbáld meg elviselni mert sajnos egyenlőre tényleg nem nagyon tudsz mit csinálni. Max próbáld tudatni velük azt ahogyan érzel. Talán egy jó nagy beszélgetésre lenne szükség! Veszíteni valód nincs vele! Neked tiszta marad a lelkiismereted. :) DE SOHA NE LEGYÉL OLYAN MINT ŐK!! Mert akkor magadat is leminősíted! És akkor TE sem lennél különb náluk. Egyébként a húgoddal jól kijössz?

2013. aug. 14. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!