Anyukák, ti mit csinálnátok, ha a 18 éves lányotok közölné, hogy veszélyben van és megakarják ölni?
(Lehet, hogy nem jó kategória...)
Szóval egyáltalán el hinnétek-e neki, hogy tényleg akkora a baj, hogy idáig fajult, vagy a rendőrséghez fordulnátok?Vagy egyebek..
Ez nem hitkérdés. Hinni a templomban kell. Cselekedni pedig még azelőtt, hogy bármi igaz baj történne.
Ha nem merne egyedül elmenni a rendőrségre feljelentést tenni, akkor mennék vele. Nagyon gyorsan kiderül ott, hogy mi a valódi helyzet.
Ha a pszichiátriára utalnák, akkor is mellette állnék. Azért vagyok az anyja, nem?
11-es voltam. Most olvasom, hogy te a lány vagy. 18 elmúltál, nem azon kell morfondírozni, hogy anyuka csalódna-e benned, hanem az irhádat menteni. Menj el szépen a rendőrségre és tegyél feljenetést a fenyegetp ellen. Még anyuka díszkísérete sem kell hozzá, csak ha nagyon félsz.
Voltál te már TÉNYLEG életveszélyben? Én igen. Olyankor az ember nem azon morfondírozik, hogy anyuka vajon csalódni fog-e benne, hanem azon, hogy hogyan éljen túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!