Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mennyit fogalkoznak a nagyszül...

Mennyit fogalkoznak a nagyszülök az unokával?

Figyelt kérdés

Van egy 7 éves kislànyom.Külföldön élünk.Évente 3-4 szer jön ki anyòsom,apòsom.Évente mi is megyünk haza 2-3 szor.

Ha vigyázni kellene a gyerekre csak 1 òrát apòsom huzza a szájàt.

Alig fogalalkoznak vele,ha a kislànyom szol a papának h menjen vele játszani azzal rázza le a gyereket hogy fàj a hàta,fàj a kisujja stb...

és döglik tovább a tv elött.

Soha a 7 év alatt nem vitték el sehova.Csak az 50 mérerre lévö játszòtérre.

Idejönnek h az unokával legyenek de a gyerek ugyanugy velünk van,mi vigyázunk rá mi figyelünk rá,az anyosomekat emellett még körül kell „ugràlni“.

Tegnap kifakadtam.Nagyon unom h idejönnek napokra de az unokával nem foglalkoznak.

Mas itt élö parok szülei viszik az unokàt mindenhova.

Nekünk nem hogy a gyerekre de még ràjuk is figyelni kell.

Egyre jobban érzem h hatalmas teher már nekem

Inkább ne jönnének mert igy nagyon fárasztò.

2019. dec. 9. 08:18
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
*Egyiptomban
2019. dec. 9. 09:38
 12/36 anonim ***** válasza:
90%
Férjed mit szól? Végül is ő szülei
2019. dec. 9. 09:40
 13/36 A kérdező kommentje:

Ö is igy all hozza.

Igazandibol nem igen lattuk h ez ekkora baj.

Januarban akartak jönni 1 hétre es a kislanyom sirt h nem akarja h jöjjenek.

Es megkerdeztük mi a baj.Ekkor lattuk be h mennyire nehez neki is.

Es ismerem milyen,szereti öket de nem igazan szamithat rajuk.

Nem csinalnak semmit közösen.

Max a kanapen tarsas jatekoznak.

Tegnap mondtuk anyos,aposnak mi a gond.

Es kellene valtoztatni persze gyereket nem kevertük bele.

Ök nem ertik mi a baj.Hiszen „együtt vannak az unokàval“

Csak ezert kerdeztem h hol mi a normalis,vagy hogy elik meg a gyerekek.

Ha nem ertik meg korlatozzuk a kijövetelt.

2019. dec. 9. 09:47
 14/36 A kérdező kommentje:

Igy visszagondolva az elmult evekre gondolkoztunk el sokmindenen.

Voltak vicces dolgok amik annak tüntek,de belegondolva nem az volt

Ha ittvannak mindig elmegyünk vhova.

Nyaron setalni mentünk egy erdöben kialakitott kis turautra.

Vegig mellettem volt elöl,utanam ferjem apja jöttek mögöttük az anyos

Kislanyom meg ütközben fadarabokat szedett össze mankonak hasznalta vagy csapkodta a leveleket.Elszorakozott...

Hatra ment anyoshoz h most vele jön egy kicsit ahogy odaert anyos raszolt h tegye le azt a botot.

A kislanyom meg felkialtott Anyaa,inkabb veled megyek.De akkor olyan kis aranyos volt.

Nem igazan ertik a jatekot sem.

2019. dec. 9. 10:00
 15/36 anonim ***** válasza:
16%

"Kislanyom meg ütközben fadarabokat szedett össze mankonak hasznalta vagy csapkodta a leveleket.Elszorakozott..."

Épeszű szülő mondjuk rászól, hogy ne csapkodja a leveleket, de mindegy.

Ne hívjátok őket többet és nem lesz tobb probléma

2019. dec. 9. 10:03
 16/36 A kérdező kommentje:

Bocsi hogyha hagyom h gyerek legyen.

Ezert van ennyi begyöpösödött telefon szamitogepfüggö kisgyerek mert minden szarert ra van szolva.

2019. dec. 9. 10:21
 17/36 anonim ***** válasza:
17%
Nem minden xarert, draga kerdezo, henam a levelek csapkodasaert. Annak mi ertelme? Attol lesz gyerek? Ha elmondod nekk, hogy ne csapkodja a leveleket, mert tonkre teszi oket, akkor mar nem lesz gyerek? Szerencsétlen. Normális szülő neveli a gyerekét. Szerintem ez az apósod baja, hogy a kis királykájának mindent szabad, nincs határ, nincs korlát, nehogy már ne lehessen gyerek.
2019. dec. 9. 10:25
 18/36 anonim ***** válasza:
8%
A számítógép, drog stb függő pont azért alakul ki, mert abszolút nincs rászólva, teljesen ignorálja a szülő a saját gyerekét,mintha nem is létezne. De majdnem jó volt az érved. Persze te azzal hogy külföldre vitted a gyereket azt hitted ennyi a tökéletes nevelés. Szomorú
2019. dec. 9. 10:27
 19/36 anonim ***** válasza:
74%

Miért ne csapkodhatná a leveleket? Kinek árt ezzel?

A "döglött", lehullot levélnek? Jaj, szegény.

Vagy a bokrokat? Nem tőből csavargatja ki őket. Túlélik.

(pláne, hogy eleve arra "való", hogy a növényevők lelegeljék - pár botütés egy gyerektől semmi)

Majd ha állatokat, embereket akarna csapkodni, na akkor kell (de akkor erélyesen) rászólni. De ilyen eszébe sincs.

Ha mindenképpen kell bele logika, akkor ezzel fejlődik a célzóképessége és a szem-kéz koordinációja - ha például azt játssza, hogy csak a bizonyos szintű leveleket csapkodja, én is csináltam ilyet gyerekként.

Egy zenész ismerősöm pedig a hangok miatt csapkodott dolgokat botokkal gyerekként :) Már akkor imádott saját "zenét" alkotni.

Mankóként én is szoktam botot felvenni (igaz, én nehéz terepen szoktam bóklászni, oda kell is) biztos látta valahol hogy túrázásnál olyat használnak.

Vagy "úriasat" (sétapálca) esetleg öregasszonyosat játszik.

Ebben a korban nekik még játék az élet, ne vegyük el tőle.

2019. dec. 9. 10:39
 20/36 anonim ***** válasza:
15%

"Miért ne csapkodhatná a leveleket? Kinek árt ezzel?

A "döglött", lehullot levélnek? Jaj, szegény.

Vagy a bokrokat? Nem tőből csavargatja ki őket. Túlélik.

(pláne, hogy eleve arra "való", hogy a növényevők lelegeljék - pár botütés egy gyerektől semmi)

Majd ha állatokat, embereket akarna csapkodni, na akkor kell (de akkor erélyesen) rászólni. De ilyen eszébe sincs."

1, Nyáron nem hullanak a levelek, de ne zavarjon.

2, A novenynek nem használ, ha Katika neki áll csapkodni.

3, Ha Katika odasétál hozzad és kitép egy pár hajszálat, az se gond, hiszen nem halsz bele, túléled.

4, Ilyen hozzáállással, hogy nehogy már ne legyen gy3rek és majd akkor kell rászólni, ha embereket vagy állatokat bajt kicsit el lesz késve. Élőlényt épeszű ember nem bánt ok nélkül, márpedig a növény élőlény. Ha a kértedben neki állna letépkedni a virágaidat se örülnél.

2019. dec. 9. 10:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!