Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Létezhet olyan hogy a nagyszül...

Létezhet olyan hogy a nagyszülők nem szeretik az unokáikat?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: Anyósom és apósom nagyon fura emberek. Maguknak valók, irigyek, és senkijük nincs a két fiúkon és a két unokájukon kívül. Kis faluban élnek, 60-as ok.(60 éve körüliek)

Én az egyik fiuk felesége vagyok. A párommal van két gyermekünk. Nos. Apósom nem egy beszédes ember, soha nem vette föl egyik unokájukat sem, és nem játszik velük, nem érdekli őket.

Anyósom pedig nagyon nem szeret engem. (Mert én szeretem a fiát, és lehet h irányítom is néha, de kell is. Hisz nem nagyon kapott szeretetet figyelmet otthon soha.) Édesanyámmal nagyon jó a kapcsolatom. Gyakran mennek hozzá a gyerekeim nyáron. Anyósom is kéri őket, illetve inkább megköveteli hogy oda is menjenek, de a gyerekeim nem akarnak, mert van egy nagy kutyájuk, akitől félnek, és nem hajlandóak hátravinni mikor ott vannak. Sok a vita ebből....de anyósom velem nem kommunikál. Nem tudom mit tehetnék...Olyan mintha nem is szeretnék a saját unokáikat.A mama zsarolja a nagyobbik gyerekemet a megnyilvánulásaival. Férjem meg nem tudja kinek adjon igazat.

Azt mondja hogy az anyja az anyja ő olyannak szereti amilyen. A kutyától nem érti miért fél a gyerek. Ott a gyereket okolja. És azt sem érti miért nem engedem hogy ott legyenek a gyerekek 1 hétg...1 hétig??? Megőrült a férjem? Ezekre bízzam 1 hétig??? Állandó a vita...

2015. jún. 30. 14:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, van olyan, hogy nem szereti.

Itt viszont téged nem szeretnek

2015. jún. 30. 14:25
 2/11 anonim ***** válasza:
37%

Az én anyósom is hasonló a tiédhez.

Fűnek-fának panaszkodik, hogy ne visszük a gyerekeket. De ha ott vannak, csendben ülniük kell és nézni a buta sorozatait a tv-ben. 7és 9 éves fiúk. Ha megmozdulnak már kiabál velük és folyton azt mondja neveletlen, rossz gyerekek.

A fiúk nem szeretnek oda menni, büntetésnek élnek meg minden percet.

De a te történetedböl (a kutyát leszámítva ) nem érzem, hogy az unokákat nem szeretnék.

2015. jún. 30. 14:55
 3/11 anonim ***** válasza:
19%
Az elsővel értek egyet. Itt téged nem szeretnek, amit meg tudok érteni. Olyan nincs, hogy valakit irányítani kell. Egy hárpia lehetsz.
2015. jún. 30. 14:56
 4/11 anonim válasza:
69%
Én 12 éves vagyok a nagyszüleim nem szeretnek mert félig roma vagyok :) elhiheted milyen rossz amikor nem szeretnek a nagyszüleid..
2015. jún. 30. 15:05
 5/11 anonim ***** válasza:
65%

Létezhet.

Unokatesoim nagyszűlei például konkrétan szarnak unokatesoimra,csak a másik fiúk gyerekeit istenitik. Unokatesoimat leszarják,leszarják hol élnek,kivel milyen környéken. 1x voltak náluk. Lesz dédunokájuk ,konkrétan kijelentették h leszarják. De mikor unokatesim megmondták nekik a véleményüket,igazából az öreglánynak a papa meg csak bologat neki mint a bologató kutya még ők voltak felháborodva, mikor kijelentették,h nekik ők nem a nagyszüeik. igazuk van!! ilyen nekem sem kellene

2015. jún. 30. 15:15
 6/11 anonim ***** válasza:
45%
mit vársz olyan emberektől, akik úgy nevelték fel a fiúkat, hogy "nem nagyon kapott szeretetet figyelmet otthon soha". Beérik a puszta jelenléttel. "Alvó" emberek.
2015. jún. 30. 16:13
 7/11 anonim ***** válasza:
65%

Azért férjed is kemény dió... Komolyan, néha olyasmit olvasok ittt gyk-en, h el sem hinném.

Leírom az igazi kendőzetlen véleményem, bocsánat ha megbántalak vele...

A férjed egy tuskó, amilyenek a szülei is. El bírom képzelni, h mi megy amikor szóba kerül, h a gyerekek menjenek oda hosszabb időre. Az, h irányítani kell a férjed, az nem arra mutat, h kevés szeretetet kapott, mert ha annyira hiányozna neki, amit gyerekként nem kapott meg, teljesen mást várna el a szüleitől a gyerekek felé. Szóval ez, h irányítanod kell őt, nekem inkább egy mélyben gyökerező problémára mutat köztetek.

Szönyű, h ebben a mai világban mennyi eltolt, elsz@bott család van, ahol egy nagymama nem bírja felfogni, h az unokája fél a kutyától és csak hátra kéne vinni...

Azt mondja hogy az anyja az anyja ő olyannak szereti amilyen. .. na hát én küldeném az anyjához akkor, lakjon ott. Nem bírnék együtt élni egy ilyen férfival, akinek ilyen az észjárása. További kitartást kívánok neked, kérdező :(

2015. jún. 30. 16:26
 8/11 anonim ***** válasza:
53%
Ha nem szeretné nem akarná ott legyenek 1hétig.Viszont én nem engedném a kutya miatt a gyerekeket ha habozna férjem, anyós szája akkor sem!Félnek tőle,és a kutya az kutya kitudja mikor marhul meg.Mondom ezt úgy nekem is van kutyám.
2015. jún. 30. 20:43
 9/11 anonim ***** válasza:
7-es vagyok... ha kérdező te pontoztál le, akkor meg is érdemled a jelenlegi helyzeted. Agysokkot kapok már az ilyen nőktől, akik még az utolsó leheletükkel is védik a férjüket, mikor már nyilvánvaló, h nem normális sok dologban a hozzáállása... ha ennyire 0 lettem, akkor meg minek irogatsz ide ilyen kérdést? Fogadd el, h ez van, hagyjál mindent a férjedre és hódolj be 200%-ban a férjed családjának is aztán jóidő..
2015. júl. 1. 10:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Kiváncsi vagyok miért lettem lepontozva én,és a többiek
2015. júl. 1. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!