A nagyszülők 2 hónapja nem látták az unokáikat. Ha netalán jelentkeznének szó nélkül hagyjam?
ígen ahogy elöttem írták a kérdés, hogy ti miért nem mentek, mert ugye ha 5 perc autóval nektek 10 gyalog.
egyébként nyugodtan megkérdezheted miért nem mentek eddig?
Szerintem meg két gyerekkel útrakelni akármilyen messze is van nem egy leányálom!
A nagyszülőknek kéne menni nekik mégis könnyebb rajtuk nem csüng 2 gyerek és ha még autó is van akkor szerintem nincs miről beszélgetni hogy kinek egyszerűbb!
Szerintem meg "nemakarásnak nyögés a vége".
Szóval,ha jó lenne a kapcsolat,akkor mennének amikor tudnak.Sőt,ha a fiataloknak ennyire körülményes hozzájuk eljutni,mert nincs autójuk,nekik meg több is van,akkor néha felajánlanák,hogy elmennek értük,és elviszik magukhoz.Vagy mennének ők mikor tudnak,vagy akarnak.A lényeg itt az,hogy annyira nem kíváncsiak a családra valószínüleg.Mi ugyanígy vagyunk anyósomékkel,pedig mi 30m-re lakunk egymástól,és mégis van,hogy hónapokig nem látják az unokáikat.Pedig én sosem mondtam,hogy ne jöjjenek.Az én szüleimet le sem lehetne vakarni a gyerekekről úgy imádják őket,pedig ők laknak messzebb.
Azt nem írtad,melyikőtök szüleiről van szó.De szerintem a ha a Tieid,akkor Te beszélj velük erről,ha a párodé akkor Ő beszélje meg a dolgot.Ha meg nem akartok velük beszélni,mert okotok van rá akkor hagy a francba.Van akivel egyszerűen nem lehet kijönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!