Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Létezhet olyan hogy a nagyszül...

Létezhet olyan hogy a nagyszülők nem szeretik az unokáikat?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: Anyósom és apósom nagyon fura emberek. Maguknak valók, irigyek, és senkijük nincs a két fiúkon és a két unokájukon kívül. Kis faluban élnek, 60-as ok.(60 éve körüliek)

Én az egyik fiuk felesége vagyok. A párommal van két gyermekünk. Nos. Apósom nem egy beszédes ember, soha nem vette föl egyik unokájukat sem, és nem játszik velük, nem érdekli őket.

Anyósom pedig nagyon nem szeret engem. (Mert én szeretem a fiát, és lehet h irányítom is néha, de kell is. Hisz nem nagyon kapott szeretetet figyelmet otthon soha.) Édesanyámmal nagyon jó a kapcsolatom. Gyakran mennek hozzá a gyerekeim nyáron. Anyósom is kéri őket, illetve inkább megköveteli hogy oda is menjenek, de a gyerekeim nem akarnak, mert van egy nagy kutyájuk, akitől félnek, és nem hajlandóak hátravinni mikor ott vannak. Sok a vita ebből....de anyósom velem nem kommunikál. Nem tudom mit tehetnék...Olyan mintha nem is szeretnék a saját unokáikat.A mama zsarolja a nagyobbik gyerekemet a megnyilvánulásaival. Férjem meg nem tudja kinek adjon igazat.

Azt mondja hogy az anyja az anyja ő olyannak szereti amilyen. A kutyától nem érti miért fél a gyerek. Ott a gyereket okolja. És azt sem érti miért nem engedem hogy ott legyenek a gyerekek 1 hétg...1 hétig??? Megőrült a férjem? Ezekre bízzam 1 hétig??? Állandó a vita...

2015. jún. 30. 14:07
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók! Először is. Most jöttem fel...több napja nem jutotta gépközelbe. Ergo:senkit se pontoztam le.

Másodszor. Nem védek senkit. Tanácstalan vagyok. Nem vagyok hárpia. Nem ismertek. Inkább hallgatok, és szenvedek, mintsem hárpiáskodok.

Jó ez az oldal.

Amúgy köszönöm azoknak akik segíteni próbáltak.

sziasztok

2015. júl. 2. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!