Az anyós jelöltem állandóan semmibe vesz. Hogy mondjam El neki? Többi lent!
Ott te vendég vagy.
Az anyja tisztította mindig a cipőit, megszokta, megcsinálta.
Nem helyetted csinálta meg, hanem a trehány, lusta fiacskája helyett.
Ne anyósodat hibáztasd, hanem a fiát.
Ha összeköltöztök, rajtad múlik, hogy háziasszony leszel, vagy a párod cselédje.
Ha érted a különbséget.
Több mint 30 vagyok,de én még egy férfi cipőhöz se értem hozzá... eszembe se jutott,mert a férfiak gondoskodtak a saját cipőjükről.
Te kb. azon a szinten vagy,mint az anyja.
Jesszus ha ezert szólnál nekem, megkapnad a magadet h otthon rendezkedj. Pedig nem vagyok anyos :D
De egyébként tudod ki takaritaná a cipőt... Csinalja meg mindenki a sajátját. Nem kifogás h nem tudja, tönkreteszi... Majd megtanulja
Én kijelentettem anyósoméknak, hogy mostantól nem kell a fia helyett elpakolni, ágyat bevetni stb, majd ő és én megcsináljuk! Nem kisfiú, attól hogy otthon lakik, nem kell gyerekként kezelni. Lehet felnőttnek is! Attól még a gyereke marad, de ne egy idióta 5 évesként kezeljék már!
Anyósom úgy beszélt vele sokszor, mint egy idióta az 5 éves idióta gyerekével kb! Nem volt képes felnőttmód, normálisan közlő hangsúllyal mondani ha valami baja volt, hanem mint egy idióta! Te úristen mondom!
Lefogadom a fiának nem baj! A férjemet sem zavarta, örült neki hogy megoldják helyette. Nagyon gyerek volt ő is amíg ott lakott. De olyan közegben nem is csodálom ha nem nött fel. A testvére a férjemnek 24 éves, de 10 éves esetleg agyilag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!