Szerintetek mit csináljak? Többi lent.
Figyelt kérdés
Nekem van egy 6 éves kislányom és egy 3 éves kisfiam. A szüleim sajnos már rég meghaltak, így sose találkozhattak az unokáikkal, a gyerekeim a nagyszüleikkel, ezért mindig abban bíztam, hogy majd a férjem szülei jó nagyszülők lesznek, de ők nem azok a tipikus nagyik. A férjemet a nagyszülei nevelték fel, mivel a szülei alkoholisták voltak, ezért is sok fájdalma van, megszakította a szüleivel két éve a kapcsolatot, nem beszélnek. Már régebben meglépte volna ezt, csak sose engedtem a gyerekek miatt, mert bármilyenek is, ők a nagyszüleik. A férjem ezt az állapotot (miszerint nem beszél a szüleivel) elfogadta, elmondása szerint neki ez így jó, én már többet ez ügyben nem tehetek, el kell fogadnom a döntését, ezért ezt nem is szeretném firtatni. Sajnos a családja azt hiszi, hogy én voltam az, aki ráparancsolt, hogy vesszen velük össze, vagy nem tudom mit gondolnak, de anyós mindenhonnan letiltott engem🤦🏼♀️ Ezáltal ha akarnék se tudnék vele beszélni, pedig az utóbbi időben elég sokat gondolkoztam rajta, mert a kislányom eléggé sokat keresi őket, sír utánuk és rossz így látni, hogy ennyire szereti őket hiába... ezzel kapcsolatos lenne a kérdésem. Szerintetek mit csináljak vele? Majd egyszer belenyugszik? Annak ellenére, hogy a férjem nem akarja, hogy közünk legyen hozzájuk és még le is tiltottak mindenhonnan, toljam oda hozzájuk az arcomat, hogy foglalkozzatok az unokátokkal?2019. okt. 20. 13:39
11/11 anonim válasza:
Inkább sírjon a gyerek,mint hogy ilyen nagyszülőknél legyen,nem féltenéd ? Én is azt mondanám hogy a mama beteg,majd ha egyszer jól lesz talán elmegyünk hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!