Anyós kérdés. Mit tennétek ebben a helyzetbe?
Tényleg nem lehet ellenfeled egy falusi asszony, akinek vélhetően az a baja, hogy nem egy traktoros pasas vagy, aki annyira egyszerű, mint az ék, és irigykedik, hogy a lányát a tenyerén hordod. Lehet csak ennyi a baj, hogy ő sohasem kapott ilyet.
Minden szóval egyet értek.. Lehet őt verte is az ura nem tudhatod,sok anya irigy ha a lánya jobban él,többet kap,bármiből,tiszteli a férje..
Jól látod utolsó, talán nagyon is! Nehéz ezt kibírni, hisz imádom a feleségem, homlok egyenest más, mint az anyja. Nem lehet ezt megbeszélni..., ez olyan, mintha az én Anyámról lenne szó, Ő ugyanúgy szereti az Anyját, viszont tudja milyen. Én azokat a kis aljas húzásait nem bírom, amikor a menyének mérleget vásárol születésnapjára, mert szerinte túl telt, miközben rajta is van 20kg felesleg. És elvárja a segítséget tőle, úgy, hogy a háta mögött szemétségeket mondd róla.. Ez teljesen ok, jól van ez így?? Ha valakit nem bírok, akkor nem kérek tőle szívességet.
Nem függünk tőle anyagilag, nekem van rendesebb anyagi hátterem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!