Anyós kérdés. Mit tennétek ebben a helyzetbe?
"nem vagyok ilyen emberekhez szokva a családomban"
De hiszen már tíz éve ismered őt. Épp elég időd volt megszokni. De ha még tíz év után se érzed úgy, hogy ő is a családod része... Ettől is lehet, hogy olyan amilyen: érzi, hogy mi van.
Ne haragudj, de ezt az egy mondatot nem hiszem:
"házasodásunk előtt anyámnak megmondta "próbálom megszeretni a fiad, de nem megy", aztán ezt letagadta, hogy nem így volt."
Anyád valamit félreértett és ez nyomaszt téged évek óta.
Ilyet nem mond egyik anya a másiknak, kivéve, ha elmebeteg.
Az anyósodat amúgy sem olyan karakánnak írtad le, aki ilyesmit a szemébe mond valakinek, tehát ezt nyugodtan elfelejtheted, mert tuti, hogy nem így volt!
Egyébként meg, mivel nem együtt laktok még csak nem is egy településen, azt a pár látogatást bírd ki a feleséged és később a gyerek miatt, akinek szüksége lesz a nagyszülőkre. Pont így 40-hez közel kell tudnod helyén kezelned az embereket és egy egyszerű falusi asszonyt - aki igazából nem is utál csak ilyenek - aki tökéletesen hozza a falusi mentalitást, ne tekints ellenfélnek, azalatt a pár óra alatt, amit kényszerből vele kell töltened!
Megváltoztatni nem fogod, csak rossz perceid lesznek!
Amíg a mami bármit mond, és te csak bólogatsz, soha nem fogja észrevenni magát. Legalább a sógornődet védd meg, mikor őt szapulja, éreztesd vele, hogy nem úgy van mindig minden, ahogy ő gondolja.
Egyébként a helyedben már rég az asztalra csaptam volna, hogy Elég! Valahol meg kell húznod a határt, amit nem léphet át! Enélkül abban a hitben él tovább, hogy ő bármit megtehet, mert mindent eltűrsz neki.
mosott ránk, amikor kint voltunk hétvégén
Én itt megakadtam, mi a retket kell mosni rátok két nap alatt????
"Ha jól érzem a soraidból, te tiszteletbe szeretnéd tartani, hogy idősebb és nem tehetsz meg akármit, plusz nyilván a feleségednek sem esne jól, ha az anyját nem tisztelnéd."
Ha erről van szó, akkor a feleségeddel beszéld meg az ügyet, ne ismeretlenekkel itt. Mondd el neki az egészet őszintén, ahogy itt nekünk, meg még részletesebben. Együtt tudtok rájönni a megoldásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!