Ez normális igy?
"Az is kiderült, hogy a barátnő nem is akarja, akkor mit jelent a "szeretnénk"? Kik szeretnék? Ez nekem kissé zavaros."
nem zavaros ez,nem akar oda költözni de a hajléktalanszállóra sem akar mert más nem maradna,vagy esetleg anyáméknál maradna,igy is zavaros?
nagy opciója nincs vagy a nyirségi nyomor,vagy a menhely,vagy ez a házikó,neee már hogy ilyen nehéz ezt kitalálni?
Hogyha én közös életet tervezek egy férfival, és ő a saját anyjával és apjával közösen vesz meg egy telket, akkor én biztos azt mondom, hogy na, hagyjatok engem békén. A csaj vajon miért nem szakított?
vajon azért vettem én meg a telekrészt mert csak nekem volt rá pénzem nem? anyámék nekem adtak,nem anyáméknak a nevére van telekkönyvezve,jóóóóóóóóóó éggggggggggggg nem megköszönni hanem szakitani kell mert valaki segit rajtad teeeeeeee atyauristen.
Egyszerűen nem voltatok egymáshoz valók.
Jól tetted, hogy kirúgtad. Már ha igaz.
A csaj valóban jól járt, mert ingyen kosztolt, lakott a fiú szüleinél és a világon semmit sem csinált azon kívül, hogy szórta a pénzt és fikázott mindent.
Nem nevezném ezt követendő példának!
Ami pedig a kérdezőt illeti, ha világosan és érthetően ír az elejétől, sok félreértést elkerülhetett volna.
Kár itt gúnyolódni, megtízszerezni a betűket, pontatlan és felületes volt a leírásod.
Én alapban nem értem, hogy lehet egy akármilyen építkezésbe belefogni, ha nekem nincs pénzem és a páromnak sincs. Már a telket sem tudom megvenni szülői segítség nélkül?
Egyszerűbb lett volna hitelt felvenni kettőnk nevére és akkor tiszta ügy lett volna.
Persze, ha a lány eleve nem akarta ezt a projektet, akkor rákényszeríteni nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!